Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Bemutatkozás

Sokan meglepődnek, hogy egy horgászfelszereléssel foglalkozó webáruház üzemeltetője nő! Ezért arra gondoltam, hogy hivatalos és száraz anyag helyett (arra megfelel az ÁSZF és az Adatvédelmi Nyilatkozat) inkább egy kis személyes információt teszek itt közzé.

Nálunk a horgászat utáni érdeklődés fordítva történt, mint sokaknál. A családban egyedül én szerettem volna mindig horgászni, de a fiam még kicsi volt, a férjemet pedig nem érdekelte a horgászat. Alig vártam, hogy a fiam akkora legyen, hogy elvihessem magammal, mert nő létemre egyedül mégsem mehettem horgászni. 

Szerencsére a legelső alkalommal fogott egy kis pontyot, és onnantól egyenes út vezetett a horgászat megszeretéséhez. Eleinte kettesben jártunk, amit sokan megmosolyogtak, de aztán a közeli tavakon már megismertek bennünket.

Egy idő után - az otthoni élménybeszámolók hatására - a férjem is egyre többször csatlakozott hozzánk, és sikerült vele is megszerettetni a horgászatot. Ma már szívesen járunk mindhárman horgászni. Az alábbi képeken a legkedvesebb halaink láthatók.

Régi vágyam volt ez a horgász webáruház - egy divatékszeres webáruházam már régóta van, horgász feleségeknek szívesen ajánlom Divatékszer-Trend webáruház -, örülök, hogy teljesült!

Imádok horgászni! Ez itt a legnagyobb halam Ez volt az első nagyobb hal, amit sikerült fognom. Nagy élmény volt!
Büszke horgász. Férjem legnagyobb süllője, ami egyben a legelső süllő volt, amit fogott. Ez a 12 kg-os amúr igazi kihívás volt a fiam számára. Nagyon örült neki!