Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Előketartó

Rendezés:
Nézet:
Speciális kialakítású merev előketartó. Az előkék behelyezése és kivétele nagyon egyszerű és gyors a horogbeakasztó és tüskék segítségével. A dobozban akár 50 db előke is tárolható. Az előketartó végében további tároló helyek is találhatók, kisebb tárgyak tárolására. Mérete: 34*9,3*4,7 cm
Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
5.690 Ft
31*22*x5.5 cm méretű – zippzárral zárható – praktikus előketartó. A belső részben PVC zacskók szolgálnak az előkék tárolására. A táska elején is találunk egy külső zsebet, kisebb tárgyak tárolására. Fület is kapott, így könnyebben szállítható.
Gyártó: Catgear
Utolsó 2 db raktáron
10.650 Ft

20 db kerek előke/szerelék tartó.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
1.510 Ft

36 db kerek előke/szerelék tartó tárolódobozzal együtt.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
4.480 Ft

Fa előketartó 16db kivehető pálcával, 16 db 20cm-es előke tárolására. A doboz mérete: 25*13,5cm

 

Gyártó: Niedermayer
Utolsó 3 db raktáron
9.400 Ft

35,5*27,5cm méretű fa előketartó doboz, 30 db kivehető pálcával, 66 db előke tárolására.
Tárolható előkék:

  • 30cm - 13db
  • 25cm - 13db
  • 21cm - 16db
  • 18cm - 6db
  • 15cm - 6db
  • 10cm - 12db
Gyártó: Niedermayer
Utolsó 1 db raktáron
16.990 Ft

Fa előketartó doboz, melynek mérete: 35,5*27,5cm. A dobozban 22 db 22cm-es és 17db 30cm-es előke tárolható.
 

Gyártó: Niedermayer
Utolsó 3 db raktáron
12.650 Ft

Fa előketartó doboz, melynek mérete: 65,5*13cm.
A dobozban 7 db 45cm-es és 7 db 57cm-es előke tárolható.
 

Gyártó: Niedermayer
Utolsó 1 db raktáron
9.990 Ft

Fa előketartó 18 db kivehető pálcával. Minden pálca kettő darab előke tárolására alkalmas.
A doboz mérete: 30,5*13,5cm
Tárolható előkék: 10cm - 36db
 

Gyártó: Niedermayer
Utolsó 2 db raktáron
9.980 Ft

30*13,5cm méretű fa előketartó 5 db kivehető pálcával. Minden pálca 4 db előke tárolására alkalmas. 
Tárolható előke: 10cm - 20db
 

Gyártó: Niedermayer
Utolsó 3 db raktáron
7.990 Ft

Praktikus előketartó, melyben akár 1 méteres előkék is tárolhatók. A zsinótartó tüskék lekerekítettek, a visszafordító ív nagy sugarú, ami megakadályozza a zsinór törését, torzulását.
A horogbeakasztó tüskék mágnesesek. Ez segíti a horog stabil tartását, csökkenti a gubancolódás esélyét.
A méretbeosztás segítségével könnyen lehet 50, 60, 75 és 100 cm-es előkéket kötni.
20 különböző akasztási pont, akár 200 előke tárolását is lehetővé teszi.
 

Gyártó: Trabucco
Raktáron
6.130 Ft
Gyártó: Trabucco
Utolsó 1 db raktáron
1.910 Ft

Ennek az új generációs K-Karp előketartónak a legfőbb előnye az elődjével szemben, hogy sokkal vékonyabb, emiatt ebből az előketartóból kettő is elfér ott, ahol az elődjéből csak egy.
Az előke be és kivétele rendkívül gyors és egyszerű, köszönhetően a horog hely kialakításának. Az előke másik végén a hurok egy gömbfejű tüskével rögzíthető az előke hosszának megfelelően.
A tartó két végén található egy-egy kisebb rekesz az apró kellékek tárolására.

Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
3.160 Ft

Ez az EVA anyagból készült, merevfalú előketartó, 1200D típusú cordura bevonattal rendelkezik. A kész előkéken kívül, praktikus tárolója az apró kiegészítőknek, előkezsinóroknak. A horgok tárolására a három darab, két-, három- és négyrekeszes doboz szolgál, mely tartozéka ennek a valóban horgászbarát tartónak.

Gyártó: K-Karp
Raktáron
6.370 Ft
Praktikus és funkcionális előketartó, külső fizikai hatásoknak jól ellenálló műanyagból, átlátszó tetővel. A doboz mindkét végén 20-20 kampó segíti az előkék rendszerezett tárolását. A két kampósor között bordázott EVA párnák gondoskodnak a zsinór rendezett tárolásáról és védelméről. Ideális megoldás 5 – 31 cm közötti előkék tárolására.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
6.800 Ft
Más módon nem tárolható - extrém hosszú - horogelőkék tárolására alkalmas rendszer. Az előkéket tartalmazó gyűrűk (10 db) tárolása külső hatásoknak jól ellenálló dobozban történik.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
2.800 Ft
Praktikus előketartó 24 darab tüskével, két EVA párnával és 8 darab PVC tasakkal és két kisebb külső zsebbel. Mérete: 57*45*5 cm
Gyártó: K-Karp
Raktáron
7.980 Ft
Gyártó: Niedermayer
Utolsó 3 db raktáron
11.950 Ft

A K-Karp Unit Box egy nagyon kényelmesen használható doboz, melyben nagyon sok előke tárolható. Erős, ugyanakkor nagyon könnyű vízálló műanyagból készült. Minőségi zárat kapott, mely biztonságos, de ezzel együtt könnyen nyitható. A belsejében 5 EVA borítású tároló rész található. Minden tálca 12 darab akasztót tartalmaz, így összesen 60 darab előkét lehet tárolni. Ez valószínűleg jóval több, mint amennyi egy horgászat során szükséges egy jól felszerelt pontyhorgász számára. De nyugodt szívvel ajánlható ez az előketartó a feederhorgászok számára is. A doboz formájának és méretének köszönhetően nagyon jól illeszkedik bármilyen K-Karp táska zsebébe. Mérete: 25 cm * 9 cm * 4,5 cm.

Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
3.390 Ft
A Trabucco kifejezetten ügyel arra, hogy a horgászathoz szükséges teljes palettát nyújtsa a horgász társadalomnak. AZ XTR kiegészítő eszközök családja, kifejezetten minőségi termékeket takar. A termékekre egységesen jellemző színkombináció jól megkülönböztethetővé teszi a piacon. Jellemzőjük még az igényes és minőségi anyaghasználat (pl. vízálló és mosható 1200 denier, minőségi zipzárak és tépőzárak). Ez az előketartó 9 darab 3 pályás spulnit tartalmaz, amelyeken gyakorlatilag tetszőleges hosszúságú előkéket lehet tárolni. A rögzítésről a műanyag végű rövid gombostűk gondoskodnak. A spulnik egy praktikus speciális – hengeres - táskában helyezhetők el, melyen a fedél rögzítése tépőzáras.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
11.990 Ft
A Trabucco kifejezetten ügyel arra, hogy a horgászathoz szükséges teljes palettát nyújtsa a horgász társadalomnak. AZ XTR kiegészítő eszközök családja, kifejezetten minőségi termékeket takar. A termékekre egységesen jellemző színkombináció jól megkülönböztethetővé teszi a piacon. Jellemzőjük még az igényes és minőségi anyaghasználat (pl. vízálló és mosható 1200 denier, minőségi zipzárak és tépőzárak) Ez az előketartó táska egy kicsit több is mint egy előketartó táska. A zippzárral zárható fedél belső oldalán 2 darab praktikus zsebek találunk, kisebb és lapost tárgyak tárolására. Ugyanitt hosszabb eszközök tárolására is van mód (pl kisebb szerszámok, ollók, stb.) melyek helyben maradásáról széles gumiszalag gondoskodik. A fő tároló rész két részre osztott. Az egyik fele 6 darab 3 pályás spulnit tartalmaz, amelyeken gyakorlatilag tetszőleges hosszúságú előkéket lehet tárolni. Az előkék rögzítésről a műanyag végű rövid gombostűk gondoskodnak. A másik részben 6 darab kisebb méretű átlátszó műanyagból készített tároló doboz lapul.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
18.600 Ft
Praktikus előketartó, melynek EVA borítású dobjára lehet feltekerni a tetszőleges hosszúságú előkét, majd a végét tüskével lehet rögzíteni. Mindez egy szemre is tetszetős – vízálló - táskában tárolható. Ez persze nem csak a nedvességtől, de a kártékony UV sugárzástól és egyéb káros külső hatásoktól is védi az előkét. A szettben még egy titkos tároló rekeszre is bukkanhatunk, ugyanis az előke tároló henger egyik vége nyitható és a belső térbe kisebb eszközök tárolhatók. Mérete: 24,5*10 cm
Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
10.530 Ft 8.425 Ft