Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Etetőanyag - Feeder

Rendezés:
Nézet:

A legújabb etetőanyag kombináció, a legutóbbi kiváló eredmények bizonyítéka. Különféle halakra speciális íz és hatóanyag tartalom, válogatott összetevőkből.

Roberto Trabucco saját receptje, ill. saját keverőüzeme szavatolja az elmaradhatatlan sikert és minőséget.

Az XP 300-es család, specifikus, kész etetőanyagot jelent.Nem igényel + aromát , ill. aditívokat.

 

 

Gyártó: Trabucco
Raktáron
3.550 Ft

Feederes, illetve method horgászatra kifejlesztett etetőanyag. Tökéletesen balanszírozott, közepes textúrájú és nagyon egyszerűen bekeverhető, illetve használható.
A feeder horgászat során a bejutatott etetőanyag mennyisége erősen korlátozott, ezért kiemelten fontos, hogy az a kevés olyan legyen, mely hatékony a halak csalogatásához, illetve a horgászatra kiszemelt területen tartásához. Ezért ez az etetőanyag kizárólag a legjobb minőségű összetevőkből állítottuk össze és kevertük finom halliszttel, illetve rákkivonattal.
A kiválasztott anyagok fajtája, minősége és mennyisége egy magas tápértékű, ugyanakkor közepesen kalóriadús etetőanyagot eredményezett, mely azonnal felkelti a halak figyelmét és mivel nem telíti el őket, a figyelmüket sokáig fenn is tartja.
Ezt az etetőanyagot bátran javasolhatjuk az év minden szakában és bármilyen vízhőmérséklet esetén.
 

Gyártó: Trabucco
Raktáron
2.300 Ft

23 alkotóelemből álló, finom szemcseméretű, tápanyagokban gazdag etetőanyag keverék, komplex módon tartalmaz növényi és állati fehérjéket is. Domináns alkotóeleme a Nori (tengeri moszat). Nagyon jól használható feeder és method technikához. 2:1 arányban keverve nagyon jól bont. Alacsony tápértékének köszönhetően egész évben eredményesen használható bármilyen békés hal horgászatához.

Gyártó: Marukyu
Utolsó 2 db raktáron
3.370 Ft