Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Bojlis - 2 részes

Rendezés:
Nézet:

K-KARP ANTIDOTE


Ez a botcsalád az S.H.M. Carbon  bot technológiának köszönhetően rendkívül megbízható tulajdonságokkal rendelkezik, még a legszélsőségesebb körülmények között is. Ezeknek a hihetetlenül erős és rugalmas botoknak köszönhetően eddig elképzelhetetlen dobástávolságot érhetünk el.  A karcsú bottest fárasztáskor kiválóan őrli fel a megakasztott hal erejét, mely ezáltal jól irányítható és biztosan vezethető a szákba. A  bottestet olyan kiegészítők teszik teljessé, mint a HDE csúszásmentes nyél, a SIC zsinórvezető gyűrűk és az új generációs rozsdamentes acél orsótartó.


Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
28.730 Ft 22.980 Ft

Egy kiváló 2  részes bot a K-Karp kínálatából, ami kombinálja a brit gyártók sok-sok éves tapasztalatát a új technikai fejlesztésekkel és korszerű anyagokkal.
A bot parabolikus karakterisztikát és - a manapság divatos - minimalista kinézetet kapott, melyre a letisztult, karcsú forma jellemző.
A megválasztott anyagok minőségiek. A bot teste teljes egészében Carbon SHM-ből készült. A gyűrűk és az orsó rögzítő gyártmánya FUJI. Ez a márka garantálja a legjobb minőséget. A botvég kialakítása is igényes. Enyhén kúpos markolatot egy lézergravírozott fém botvég dugó zárja le.

 

Gyártó: K-Karp
Utolsó 3 db raktáron
52.350 Ft 39.260 Ft

Klasszikus két részes bojlis bot a 3 librás botokat  kedvelőknek. A közép-távoli dobásokra tervezett bot az utóbbi idők divatját követő külsőben pompázik. A karcsú mesh-carbon bottest a SIC gyűrűk és a masszív orsótartó a nagy csaták győztes megvívására hivatott.

Háromrészes változatban is kapható. (lásd 3 részes bojlisbotok.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
15.750 Ft 11.810 Ft

A K-Karp Destiny bojlis bot tulajdonságai:

  • Két részes, High Modulus Carbon - ból készült bot 
  • Biztonsági fém gyűrű a spicc végén
  • A bot nyéltagja Woven Carbon - nal megerősített 
  • Kétlábas SiC gyűrűkkel szerelt. A keverőgyűrű átmérője 50 mm.
  • Az orsórögzítő magas minőségű Webo DPS grafit - ból készült
  • Zsinór clip a nyél jobb oldalán
  • Super vékony, gumival burkolt nyél kialakítás
  • Nyél végén fémből készült K-Karp logóval ellátott sapka található
Gyártó: K-Karp
Utolsó 3 db raktáron
38.150 Ft 26.710 Ft

K-KARP ENIGMA

A legújabb fejlesztéseknek eredménye képen születhetett meg ez a minden részletében kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező csúcskategóriájú bojlis bot.  A  Nano Carbon technológiának köszönhetően a rendkívül vékony bottest hihetetlenül könnyű és nagyon gyors akcióval rendelkezik. Kéttalpas SIC gyűrűsor,  Fuji orsótartó , carbon zsinór klipsz, HDE csúszásmentes nyél és K-Karp lézergravírozott rozsdamentes acél botvég  teszik teljessé ezt a mind megjelenésében, mind teljesítményében páratlan botot.                                                                                                                                                    A három különböző méretben kapható botcsalád azon igényes horgászoknak készült, akiknek fontos, hogy  az általuk választott horgászbot ne csak a felhasznált alapanyagok és gyártástechnológiák tekintetében, de külső megjelenését illetően is különleges legyen.

Keverőgyűrű átmérője: 38 mm


Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
71.840 Ft 46.700 Ft
Extra karcsú és reaktív bot Woven Carbonból 3 m-es és 3,6m-es hosszban egyedi és elegáns dizájnnal. Hová ajánljuk? Egyfelől modern pontyhorgászatra telepített vizeken, minimális felszereléssel, az ide illő rövidebb bottal és a rá illő közepes méretű (pl. 6500) orsóval. Másfelől, a nagyobb távolságok meghorgászása még mindig nagyon népszerű Európa szerte. Ehhez hosszabb botra van szükség. A gyűrűzése dupla lábas SiC. A keverőgyűrű átmérője 50mm. Az orsórögzítő nagyon könnyű, de erős grafitból készült gumírozott acél borítással. A markolat is nagyon vékony. A botot K-Karp fémdugó zárja le.
Gyártó: K-Karp
Raktáron
27.800 Ft 22.240 Ft

Prémium kategóriás, az angol piac igényeihez igazodó profi bojlis bot. Gyártásakor, a megszokottnál több emberi kéz alakítja, építi a botot, értve a bottestet, gyűrűt, lakkozást.

Ez a különlegesnek mondható hossz, a nagyobb távolságokra ugyanúgy alkalmas mint a közeli horgászatokhoz.

Gyártó: K-Karp
Utolsó 3 db raktáron
72.830 Ft 32.770 Ft
3D-s kinézetével a megjelenésekor azonnal kiérdemelte a kalapemelést, de nem ez az egyetlen töltény a tárban… A K-Karpnál mindig is fontos a kinézet, de ez nem mehet a minőség és megfelelő anyagválasztás rovására. 2,7m-es hosszának köszönhetően ideális választás nagypontyos horgászatra a kisebb –telepített- tavakon vagy nagyobb vizek partmenti sávjában, illetve csónakos horgászat során. Mindkét tag High Modulus Carbonból készült. Ennek köszönhetően a bot rendkívül jól kiegyensúlyozott, ellenálló és rendkívül erős, annak ellenére, hogy nagyon könnyű. A felső tag csatlakozó részének további megerősítése, a carbon zsinór klipsz, a vékony gumiborítású markolat, a stabil dupla lábas SiC gyűrű, a garfitból és acélból készített, vékony gumirozással fedett erős orsótartó egyaránt fontosak és hatékonynak bizonyultak.
Gyártó: K-Karp
Raktáron
24.000 Ft 19.200 Ft

A tesztelés során bámulatba ejtő volt ennek a botnak a hatalmas ereje és ellenállása.  Rakétával nagy távolságra képes  kimagasló mennyiségű csalit eljuttatni olyan dobási pontossággal, amely  más bottal már kockázatos lenne. A nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy a dobásra koncentráljunk, nincs szükség különleges vagy nagy erejű lökésre a kívánt távolság eléréséhez. A bot nagy ellenállású karbonból készül és 6 darab ultrakönnyű, SIC Light Frame Titanium duplatalpas teljes hő eloszlású gyűrűvel van felszerelve. A  két tag illesztése alumínium gyűrűvel van megerősítve. A Fusion Spod egyike azon kevés létező horgászbotoknak, melyek  5,00 librás teljesítményű hajlítási-teszttel rendelkeznek.


Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
37.440 Ft 28.080 Ft
Szuper karcsú bottest, nagyfokú érzékenység, ugyanakkor nagyon határozott viselkedés jellemzi a K-Karp Hurugon botját. A tökéletesen pozícionált karakterisztikájának köszönhetően - melyet a precíz, megerősített tagillesztés sem tör meg - a fárasztáskor az egész bottest dolgozik, ezzel tompítva a botra jutó terhelést.
Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
56.490 Ft 39.540 Ft

A K-Karp Mizar egy áttetsző lilás árnyalatú rendkívül esztétikus bojlis pálca.

Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az univerzális szó lenne a legtalálóbb kifejezés. A Mizar botcsalád egyaránt alkalmas csónakos, un. behordós horgászatra az optimális, közeli csatákra előnyös rugalmassága révén. A  tökéletesen pozicionált újgenerációs SIC gyűrűk a nagyhalas orsókról leomló zsinórt is biztonságosan magába foglaló formájuknál fogva kiküszöböli a hosszú dobás közben előfordulható, nem kis bosszúságot okozó gubancolódást. A hosszú élettartamot szavatoló epoxy bevonat a HDE nyél, és a vésett fém botzáró kupak különleges eleganciát kölcsönöz.


Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
39.960 Ft 29.970 Ft

K-KARP PHOENIX STK

       

Az Amnesia botcsalád 11’(330 cm-es) sikerein felbuzdulva a K-Karp fejlesztői megalkották ezt a rendhagyó méretekkel rendelkező három méteres (!)  pontyozó botot. A több mint egy év tesztjei igazolták, hogy ez a bot nem csak a vízinövényekkel benőtt tavakon, csatornákon teljesít jobban, mint a hosszabb testvérei, hanem olyan helyeken is, ahol a fárasztást a sok akadó miatt csak kis területen, csónakból végezhetjük.A tervezők figyelme kiterjedt arra a fontos részletre is , hogy a csónakból történő fárasztást segítendő, a megszokott arányokhoz képest lényegesen rövidebb nyéllel építették  a botot. A fantasztikus erőtartalékokkal rendelkező bottest parabola akcióval rendelkezik, melyen Sea Guide SIC gyűrűk gondoskodnak a terhelés optimális elosztásáról és a monofil-, vagy fonott zsinór sima, súrlódásmentes futásáról.

Méretei miatt különösön ajánlott a gyermekhorgászok figyelmébe is !

Gyártó: K-Karp
Utolsó 3 db raktáron
27.170 Ft 20.380 Ft

A K-KARP PUNISHER bot egy ikon a K-KARP botok között.

Első osztályú SiC Seaguide gyűrűkkel látták el, melyek abszolút fonottzsinór barátok.
Az agresszív név PUNISHER (Megtorló) is azt sugallja, hogy egy progresszív karakterisztikáju parabolikus akcióju botról van szó, mely a bot kezelésének, a hal fárasztásának érzését a luxus  kategóriába emeli.
Másfelől a kinézete is egyedülálló, ha megnézzük a lézer gravírozott botvég dugót, a prémium minőségű EVA nyelet, vagy a  matt - nem festett - bottestet, amiben szabad szemmel láthatók a carbon szálak.
A Punisher  keverőgyűrűje, a sokak által kedvelt  50 mm-es átmérőjű változat.
 

Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
50.440 Ft 35.310 Ft

Az idéei évre a K-Karp egy olyan prémium kategóriás bottal akarta meglepni a híveit, ami egyaránt alkalmas behordásos, és casting (dobós) technikához.is.

Ezt az egyáltalán nem egyszerű feladatot, a speciális un. K szériás Fuji gyűrűkkel

és azok  mértani pontosságú pozicionálásával érte el. A Fuji gyűrűk mellé természetesen

Fuji orsótartó és karbon zsinór klipsz is dukált.

A rendkívül könnyű Radial Carbon Super High Modulus anyagot egyedi blankokra  felépítve kiváló teljesítményt értek el mind a négy méretben.

Ez a négy variáns az európai pontyhorgászat mindegyik stílusához alkalmazható.

A kényelmes fogást a lehető legjobb anyagból a HDE felhasználásával sikerült elérni.

A bot végét elegáns, vésett K-Karp logós fémkupakkal látta el a gyártó.


Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
60.250 Ft 45.190 Ft
A K-Karp Sniper Distance botja High Modulus Carbonból készült bottestet és a jól bevált SiC gyűrűzést kapott. A bot elsősorban nagyobb távolságú pontyhorgászatra javasolt. Keverőgyűrűje 50 mm átmérőjű, mely kifejezetten hasznos, ha nagy átmérőjű dobbal rendelkező orsót használunk, mivel jóval kisebb a dobról lefutó zsinór ellenállása, így nagyobb dobástávolság érhető el. A K-Karp márkára jellemző igényesség ezen a boton is tetten érhető. Ennek példája például a rozsdamentes duplalábas Sic gyűrűk (tengeri használatra is alkalmas) és a világszerte méltán elismert Webo rendszerű orsórögzítő.
Gyártó: K-Karp
Raktáron
36.380 Ft 29.100 Ft
A K-Karp Spectra minden pontyhorgász álma. A bottest teljes egészében High Modulus Woven Carbon 1K. Ezt az anyagot kellő erőt ugyanakkor megfelelő rugalmasság jellemzi, ami nélkülözhetetlen a nagy távolságú dobásokhoz, ugyanakkor kitűnő progresszív akciót biztosít a fárasztás során. Az ergonómikus nyéllel ellátott bot tökéletesen kiegyensúlyozott, ami a bot használatát nagyon kényelmessé teszi. A bot carbon horogbeakasztóval kombinált Fuji orsótartót, valamint SiC gyűrűket kapott.
Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
87.260 Ft 43.630 Ft
A K-Karp Violence botcsalád kiváló választás egy kihívásokkal teli horgászathoz. Megtartva a korábbi modellek jó tulajdonságait, tovább fejlesztették aminek következtében még stabilabb teljesítményt nyújt a szélsőséges körülmények között. A bottest anyaga Reverse Radial Carbon, ami fokozza a bot gyorsaságát és megbízhatóságát, de egyúttal megtartotta a kifejezetten parabolikus karakterisztikáját. Így a bottest minden porcikája kiveszi a részét a terhelés felvételében, emiatt nem alakulnak ki olyan veszélyes energiagócok, amelyek töréshez vezethetnek. Kétlábú SiC gyűrűzés fonott zsinór barát. A keverőgyűrű átmérője 50 mm, ami jelentősen segíti a nagyobb távolságok elérését. A bot ízléses, sötétkék fényezést kapott. Kifejezetten jó választás nagy halak ellen és hosszútávú horgászathoz.
Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
29.990 Ft 22.490 Ft