Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Feeder

Rendezés:
Nézet:
Tavakra lassú folyókra és csatornákra ajánlott feeder bot. Anyaga High Resistance Carbon (HCR), ami egy igen megbízható és könnyű kompozit anyag. Tartozékként két spicc jár hozzá. Gyűrűzése S-SiC. Ennek az az előnye, hogy hatékonyan vezeti el a hőt a fárasztáskor, ezzel védve a zsinórt az idő előtti elhasználódástól.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
11.200 Ft
Tavakra lassú folyókra és csatornákra ajánlott feeder bot. Anyaga High Resistance Carbon (HCR), ami egy igen megbízható és könnyű kompozit anyag. Tartozékként két spicc jár hozzá. Gyűrűzése S-SiC. Ennek az az előnye, hogy hatékonyan vezeti el a hőt a fárasztáskor, ezzel védve a zsinórt az idő előtti elhasználódástól.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
12.800 Ft
Tavakra lassú folyókra és csatornákra ajánlott feeder bot. Anyaga High Resistance Carbon (HCR), ami egy igen megbízható és könnyű kompozit anyag. Tartozékként két spicc jár hozzá. Gyűrűzése S-SiC. Ennek az az előnye, hogy hatékonyan vezeti el a hőt a fárasztáskor, ezzel védve a zsinórt az idő előtti elhasználódástól.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
12.300 Ft

Változtatható hosszúságú feeder bot, melynek a hosszát egy mini toldó segítségével növelhetjük. Ezáltal a változó körülményekhez gyorsan hozzáigazíthatjuk a bot hosszát anélkül, hogy a dobósúlya és akciója megváltozna. A bottest anyaga High Modulus CX-1 carbon. Ennek a jellegzetessége, hogy az anyag rétegek között a kötőanyag gyanta nagyon egyenletes. A nyél natúr parafa EVA markolattal. Ez a kialakítás nagyon komfortos és könnyen tisztítható. A gyűrűzés Sea Guide S-SiC, anti vibrációs kerettel és lábbal. Kiváló választás hozzá a fonott zsinór. Az orsótartó megbízható, használata kényelmes. Tartozék 3 darab carbon spicc (Light, Medium, Heavy). A spiccek átmérője a csatlakozó résznél 2,1mm, hosszuk 47cm és a gyűrűzésük 4+1-es. Színsáv szolgál a könnyű megkülönböztetésre és jól láthatóságra korlátozott látási viszonyok esetén.
További tartalék spiccek a 153-02-001 (Light), 153-02-002 (Medium) és 153-02-003 (Heavy) cikkszámon rendelhetők a bothoz.

 

Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
31.700 Ft
A bot, melyet a versenyhorgászok és a hobbihorgászok is szívesen a kezükbe vesznek, hiszen nagyszerűen használható különféle körülmények között. Kiváló választás tavakra, csatornákra és folyókra is. A bottest anyaga High Modulus CX-1 carbon. Ennek a jellegzetessége, hogy az anyag rétegek között a kötőanyag gyanta nagyon egyenletes. A csatlakozó részek anyagválasztása és kialakítása olyan, hogy még vizes állapotban is könnyű az összeillesztés, illetve szétszerelés. A gyűrűzés Sea Guide S-SiC, mely sima futást biztosít, akár mono, akár fonott zsinór esetén is. A nyél természetes parafa, elülső EVA markolattal, gumi és parafa betétekkel. Ez azon túl, hogy kényelmes, nagyon jól is néz ki. Az orsótartó gumírozott a kellemes fogásért. Tartozék 3 darab carbon spicc (Light, Medium, Heavy). A spiccek átmérője a csatlakozó résznél 2,1mm, hosszuk 47cm és a gyűrűzésük 4+1-es. Színsáv szolgál a könnyű megkülönböztetésre és jól láthatóságra korlátozott látási viszonyok esetén.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
28.200 Ft
Kiváló választás közepes és nagyobb távolságú feederezésre 75-90g dobósúlyig. A bottest anyaga High Modulus CX-1 carbon. Ennek a jellegzetessége, hogy az anyag rétegek között a kötőanyag gyanta nagyon egyenletes. A csatlakozó részek anyagválasztása és kialakítása olyan, hogy még vizes állapotban is könnyű az összeillesztés, illetve szétszerelés. A gyűrűzés S-SiC, mely sima futást biztosít, akár mono, akár fonott zsinór esetén is. A markolat parafa EVA betétekkel. Kényelmes a fogása és könnyű a tisztítása. Az orsórögzítő kialakítása ergonómikus és matt gumiburkolatot kapott. Tartozék 3 darab carbon spicc (Light, Medium, Medium heavy). A spiccek átmérője a csatlakozó résznél 2,4mm, hosszuk 55cm-Light, 52cm–Medium és 54cm–Medium heavy. A gyűrűzésük 5+1-es. Színsáv szolgál a könnyű megkülönböztetésre és jól láthatóságra korlátozott látási viszonyok esetén.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
33.600 Ft

A kisebb – kifejezetten horgásztatási céllal telepített – tavakra kifejlesztett horgászbot. Emiatt a bot hossza viszonylag rövid. Ezekben a tavakban általában pontyok és keszegfélék horgászhatók. Ezért fontos a bot progresszív karakterisztikája. Ez jó lekezeli a kisebb halak óvatosabb kapását és a nagyobb példányok nagy kirohanásait is. A bot két egyenlő hosszúságú tagból áll. Emiatt a karakterisztikája a teljes hosszban jobban érvényesül és sok horgász a visszajelzések alapján jobban preferálja ezt, mint a három tagú botok kisebb szállítási helyigényét. A gyűrűzés Sea Guide S-SiC, mely sima futást biztosít, akár mono, akár fonott zsinór esetén is. A nyél parafa, gumi markolattal. Tartozék 3 darab carbon spicc (Light, Medium, Heavy). A spiccek átmérője a csatlakozó résznél 2,7mm, hosszuk 60cm és a gyűrűzésük 5+1-es. Színsáv szolgál a könnyű megkülönböztetésre és jól láthatóságra korlátozott látási viszonyok esetén.
Tartalék spiccek a 153-06-001 (light), 153-06-002 (medium) és 153-06-003 (heavy) rendelhetők a bothoz. 

Gyártó: Trabucco
Raktáron
25.950 Ft

A Perfecta botcsalád leggyorsabb és legerősebb botja azoknak ajánlott, akiknek fontos a pontos dobás közepes és nagyobb távolságokra legyen szó állóvízről, vagy  folyóvízről.
A bottest anyaga CX1 Micro Pitch Super High Modulus Carbon. A technológia is új, mert egy speciális eljárás segítségével megakadályozzák a karbonszálak csavarodását (ATC – Anti Twist Carbon). Ez nagymértékben javítja a dobáspontosságot és radikálisan csökkenti a törés kockázatát.
Extra heavy (HH) akcióval és két hosszban (3,9m és 4,2m), 160g-os dobósúllyal rendelkezik.
A gyűrűzés K profilu SiC Sea, mely rendkívüli módon kíméli a fonott zsinórt.
Az orsótartó gumírozott.
Szintén gumírozott borítást kapott a nyél is. Ennek köszönhetően a bot fogása nagyon biztos.


A bot tartozéka 3 db spicc, melyek bármely irányban azonos érzékenységgel bírnak. A spicc végén lévő színkód segít azonosításban. További előnye, hogy a kis jelzések jobban észlelhetők az élénk színeknek köszönhetően.A spiccek tárolására szolgáló védőcső is tartozék.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 1 db raktáron
46.400 Ft
Extrém gyors és erős bot, amihez kis súly és rendkívüli kiegyensúlyozás párosul. Elsősorban közepes vagy nagyobb távolságok pontos meghorgászására ajánlott. A bottest anyaga a CX1 Micro Pitch Super High Modulus Carbon, de nem csak az anyag minőségi, hanem a technológia is új. Az ATC (Anti Twist Carbon) gyártási rendszer segítségével ellensúlyozni lehet a carbonszálak megcsavarodását a bottest anyagában. Ez az eljárás sokkal ellenállóbbá teszi a botot a külső fizikai hatásokkal szemben. A gyűrűzés Sea Guide K SiC, mely ideális a fonottzsinór használatához. A felül parafa, alul EVA markolat integrált orsótartót kapott. Tartozék még 4 darab – carbonból készült – eltérő erősségű spicc, melyek megfelelő választásával könnyen lehet reagálni a változó körülményekre. Minden spicc végén eltérő színű, éjjel is jól látható részt alakítottak ki. Ez a színezés egyrészt lehetővé teszi a spicc gyors beazonosítását, másrészt kapásjelzőként is kiváló esti, éjszakai horgászat során. A spiccek tárolása egy védőcsőben történik. A védőcső is tartozék.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
42.500 Ft

Gyors sodrású folyókon, nehezebb körülmények közötti márnázásra, illetve tavi pontyozásra tervezett bot. A minőségi carbon anyagválasztásának köszönhetően nagy távolságba is gond gond nélkül bejuttatható a szerelék. Nagy terhelhetősége lehetővé teszi, hogy egy dobással több etetőanyagot lehessen bejuttatni a szokásosnál. A csupasz, osztott nyél kialakítás elősegíti a bottal való még jobb kapcsolattartást, mert annak minden rezdülése megjelenik a tenyérben. Mindkét spicce carbonból készült. Az egyik medium, a másik heavy.
Tartalék spicckészlet a 152-19-360-R01 cikkszámon rendelhető.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
22.800 Ft
Ezt a botot azoknak a feeder horgászoknak ajánljuk, akiknek a fő célhala a nagy méretű pontyok, amúrok. Erre nagyobb folyóvízeken, illetve telepített és gondozott nagyhalas tavakon van esély. Mivel ezek a halak már komoly erő kifejtésére képesek, a botnak is le kell tudnia követni ezt az igénybevételt. Erre a feladatra kiválóan alkalmas az SHMR Carbonból készített bottest, aminek megvan a kellő ereje ahhoz, hogy nyugodtan felvegyük a versenyt ezekkel az óriásokkal. A bot segítségével 120 g-ig juttathatunk be szereléket. A gyűrűzés kétlábas S-SiC. A nyél, könnyen tisztítható és komfortos parafa borítást kapott. Tartozék kettő darab fiberglas spicc heavy és medium érzékenységben.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
17.400 Ft
Egy speciális bot, amolyan kettő az egyben. Ha feederezni szeretnék, feederezek, de ha éppen match horgászatra szottyan kedvem, akkor váltok. A legjobb az egészben hogy a két módszerhez ugyanazt a botot használhatom. A megoldás kulcsa a bot spicc tagja. Ebből 2 darab van. Egy 25 g-os dobósúlyig használható match és egy klasszikus feeder tag. A feeder verzióhoz két fiberglass spicc (Medium és Heavy) is tartozik. A markolat követi a klasszikus Trabucco kialakítást. Az elején EVA markolat található, majd ezt követi az orsórögzítő. Az ezt követő rész parafa burkolatot kapott. A bot végén lévő markolat borítása gumi. A botot egy lágy gumi sapka zárja le, ami jó fogásával nagyon hasznos lehet egy hosszú fárasztás során.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
27.700 Ft
Speciálisan folyóvízi horgászatára, azonbelül márnahorgászatra tervezett bot. Ennek a fajtának a fogása egyre népszerűbb és egy-egy nagyobb példány kifogása különleges örömet ad. Ráadásul egyre több folyóvízben akasztanak meg 4 kg-nál nagyobb példányokat. Erre a fajta horgászatra egy erős, progresszív akciójú botra van szükség, ugyanakkor a horgászok nem akarnak lemondani a kis súlyról és a tökéletes kiegyensúlyozottságról sem. Hála a megfelelő anyagválasztásnak (CX1 Carbon), a fenti feltételeknek ez a bot teljes mértékben megfelel. Ráadásul a zsinórt is megfelelően tartja a folyó sodrában, így a feeder kosár nem forog a sodrásban a meder alján. A gyűrűzés S-SiC, a nyél parafával és a végén EVA-val borított. Az orsótartó menetes DPS. Ennek segítségével a horgászat jellegéhez jobban illő nagyobb méretű orsók is rögzíthető. Tartozék még 2 db carbon (medium és heavy) és 1 db fiberglas (light) spicc is. A botcsalád különlegessége, hogy a bothosszak azonosak (3,9m), de az erősségük eltérő.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
25.500 Ft
Speciálisan folyóvízi horgászatára, azonbelül márnahorgászatra tervezett bot. Ennek a fajtának a fogása egyre népszerűbb és egy-egy nagyobb példány kifogása különleges örömet ad. Ráadásul egyre több folyóvízben akasztanak meg 4 kg-nál nagyobb példányokat. Erre a fajta horgászatra egy erős, progresszív akciójú botra van szükség, ugyanakkor a horgászok nem akarnak lemondani a kis súlyról és a tökéletes kiegyensúlyozottságról sem. Hála a megfelelő anyagválasztásnak (CX1 Carbon), a fenti feltételeknek ez a bot teljes mértékben megfelel. Ráadásul a zsinórt is megfelelően tartja a folyó sodrában, így a feeder kosár nem forog a sodrásban a meder alján. A gyűrűzés S-SiC, a nyél parafával és a végén EVA-val borított. Az orsótartó menetes DPS. Ennek segítségével a horgászat jellegéhez jobban illő nagyobb méretű orsók is rögzíthető. Tartozék még 2 db carbon (medium és heavy) és 1 db fiberglas (light) spicc is. A botcsalád különlegessége, hogy a bothosszak azonosak (3,9m), de az erősségük eltérő.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
27.300 Ft 23.205 Ft

Method feeder módszerre kifejlesztett bot, amely jó kombinációja az erőnek és érzékenységnek. Ez a jó kompromisszum lerövidíti a fárasztás idejét. A két bottag hossza azonos, a terhelés egyenletesen oszlik rajtuk. A botot egylábas S-SiC gyűrűkkel szerelték. Ezeknek az a jellemzője, hogy jól vezetik el a hőt, ezzel védve a zsinórt a túlmelegedéstől. A körülményeknek megfelelő érzékenység beállításához a tartozékként adott 3 spicc szolgál. Ezekből kettő (Light és Medium) fiberglass, a harmadik (Heavy) carbonból készült. A nyél a klasszikus „Precision” kialakítás EVA borítással, bordázott EVA markolattal és Precision logóval.
A bothoz 3 részes spicckészlet a 152-18-330-R01 cikkszámon rendelhető.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
19.500 Ft
Erős, progresszív karakterisztikájú – amolyan allround – feeeder bot, közepes folyókra, csatornákra. Az erejénél fogva a nagyobb méretű halakat is meg lehet fékezni vele. Ideális választás márnázásra, pontyozásra de akár tengeri horgászatra (mólóról, és partról) is nyugodtan használható. Dobósúlya 150 g. Tartozék kettő darab fiberglass spicc (heavy és extra heavy) Gyűrűzés SiC. A nyél könnyen tisztítható parafa borítást kapott.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
17.750 Ft
Rendkívül stressztűrő, High Resistance Carbonból készült bot, mellyel nagyobb méretű kosár dobható nagy távolságra. Nagyobb méretű márnák, pontyok, távoli becserkészésére ajánlott. A tagok csatlakozó részei megerősítettek, de ez nem ment a karakterisztika rovására, így a terhelés felvételét a bot egész hosszába érezni lehet. Az egyébként csupasz markolatnak csak a legvégső része kapott EVA borítást. A gyűrűzés dupla lábas S-SiC. Az orsótartó alkalmas a nagyobb méretű orsók biztonságos rögzítésére is. A bot tartozéka kettő darab (Light és Heavy) fiberglass spicc.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
17.990 Ft

A Precision XT Pro Commercial egy teljesen új fejlesztésű feeder botcsalád, elsősorban fizetős - kereskedelmi - tavakra, ahol a kapitális halak mellett nagy számban foghatók kisebb testű "ezüstös" halak (keszeg, kárász, stb.).
Ez a bot kiválóan alkalmazkodik a fenti körülményekhez, azaz egyaránt használható az átlagos méretű halak horgászatához, ugyanakkor nem jön zavarba, ha egy kapitális pikkelyes akad a horogra.
A bot két - egyenlő hosszúságú - tagból áll. A felső tag kikönnyített gyűrűket kapott. Ez nagyban hozzájárult a nagyon jó kiegyensúlyozottsághoz, az egyenletes karakterisztikájához és a nagyfokú megbízhatósághoz.
A bot tartozéka három spicc, melyből kettő (ight és médium) üvegszálból, míg egy darab (heavy) carbonból készült.
A nyél a már nagyon jól bevált parafa + EVA borítást kapott.

A bottest átmérője a nyél felett:

152-48-300 - 13,5 mm
152-48-330 - 14,5 mm

 

Gyártó: Trabucco
Raktáron
20.280 Ft

Manapság a szabadidős - hobbi - horgászok körében is nagyon népszerű a method feeder módszer alkalmazása. A Selektor XS Commercial egy ésszerű kompromisszum a megfelelő erő és az érzékenység között. Ez az érzékenység-erő páros lehetővé teszi a rövidebb fárasztási időt. Emellett jobban védhető a horogelőke a szakadással szemben a hal kirohanása esetén.
A bot hossza a többi feeder bothoz viszonyítva rövid. Ennek az oka az, hogy nagyon sok partszakasz - legyen az természetes, vagy mesterséges vízparton - egyszerűen nem teszi lehetővé a hosszabb botok kényelmes alkalmazását (fák, bokrok, meredek part, rövid part, stb.).
A két - egyenlő hosszúságú tagból álló bot kialakítása klasszikus. A két tag által biztosított karakterisztika ebben az esetben a szakértők szerint fontosabb, mint a bothossz.
Tartozék a három darab carbon spicc (light, medium, heavy).
A nyél természetes és hibrid parafa kombinációjából készült és a speciális kialakítása még komfortosabb használatot eredményez.

A bottest átmérője a nyél felett
152-56-300 - 13 mm
152-56-330 - 13 mm

 

Gyártó: Trabucco
Utolsó 1 db raktáron
24.520 Ft

Tulajdonságai:

  • A bot nagy szilárdságuHigh Modulus Carbon CX1 - ből készült.
  • Természetes parafa nyél a kényelmes használatért.
  • A tagok összeillesztése nagyon profi, ezzel biztosítva a megfelelő karakterisztikát és erőt. 
  • Emellett a tagok kialakításánál ügyeltek arra is, hogy a tagokat vizes kézzel is szét, illetve össze lehessen illeszteni. 
  • 3 darab Carbon spicc (Light, Medium, Heavy)
  • Dupla lábas S-SiC gyűrűk a bot alsó részén. A spicc közeli gyűrűk egylábasak.
  • A minőségi orsótartó acélból és gumiból készült. 

A bottest átmérője a nyél felett:
152-55-330 - 11 mm
152-55-360 - 12 mm

További tartalék spiccek a 153-02-001 (Light), 153-02-002 (Medium) és 153-02-003 (Heavy) cikkszámon rendelhetők a bothoz.

Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
27.810 Ft

Szuperkarcsú – SHM Durawall Carbon – bottest, gyors és erőteljes akcióval. Ez a bot a telepített tavakra termett, method-os horgászatra 90 g dobósúlyig. Két hosszban (3 és 3,3m) érhető el.
A nyél természetes parafa, mely kellemes fogást biztosít. A botvég „dugó” EVA borítása gondoskodik a nyél védelméről. A gyűrűzés dupla lábas SiC, ami kitűnően passzol a fonott zsinórokhoz. A bothoz három darab különböző érzékenységű (Light, Medium, Heavy) carbon spicc alaptartozék.
Elsősorban olyan horgászatra ajánljuk, ahol fontos a közepesnél nagyobb távolságok meghorgászása method, illetve feeder kosarakkal és ahol az átlagosnál nagyobb pontyok fárasztására is van esély.
Ez a bot ugyanis nagy erőtartalékokkal rendelkezik a kis súlya és a vékony bottest ellenére is.

A bothoz tartalék spiccek rendelhetők a 152-61-001, 152-61-002 és 151-62-003 cikkszámon.

Utolsó 1 db raktáron
31.200 Ft

A Selektor XS Stillwater feeder botcsalád a Trabucco legújabb (2016-os) fejlesztése. A család legrövidebb (3 m-es) botja két tagból, a többi 3 tagból áll. Anyaga a könnyű, de ugyanakkor nagyon erős CX1 Hi-Modulus Carbon. A tagok csatlakozó részei "Hi-Tech Joint" technológiával  készültek. Ennek köszönhetően a bot teljes hosszában a "törésmentes" akció biztosított. 
A bot karakterisztikája parabolikus. Ez nagyon jól ellenáll a nagy stressznek, az erőteljes kirohanásoknak. 
A bot nyéltag felőli végén kétlábas, a felső részén egylábas SiC gyűrűkkel szerelt. 
A kényelmes használatról a parafa+EVA borítású nyél gondoskodik.
A bot tartozéka három spicctag (Light, medium, heavy) melyek anyaga Carbon.

A bottest átmérője a nyél felett:
152-58-300 - 11,5 mm
152-58-330 - 11,5 mm
152-58-360 - 12 mm

 

Gyártó: Trabucco
Raktáron
24.080 Ft
A Trabucco Selektor nagy botcsaládjának különleges helyét foglalja el a SELEKTOR XS SUPREME. Ez a család többcélú és többformátumú, megfelel a leggyakrabban előforduló feederes igényeknek, legyen szó akár hobbi, akár versenyhorgászatról. A család két rövidebb tagja (3 és 3,3 m) két részes és elsősorban rövidebb és közepes távolságra történő horgászatra javasolt. Ezekre a botokra a parabolikus akció jellemző, aminek segítségével a bot segítségével a fárasztás végig kontroll alatt tartható. A hosszabb (3,6 és 3,9 m) botok már három részből állnak, mert csak így szállíthatók biztonsággal. Ezekre a botokra a határozottan kúpos test jellemző, mert ez a forma veszi fel a nagyobb dobósúlyból adódó nagyobb erőket. Az orsó felőli első gyűrű túlméretes, ezzel is segíti a nagyobb dobásokat, mert az előke csomó könnyebben átfut a gyűrűkön. A botok jellemzője, hogy a spiccek (carbonból készültek : Light, Medium, Heavy) hossza meghaladja a test tagjainak hosszát. Ez a megoldás sokkal jobban eloszlatja a terhelést a bot teljes hosszában és csillapítja a hirtelen kirohanások okozta stresszhatást. A botok természetes parafa markolatot kaptak, melyen csavaros orsórögzítőt is találunk. A megfelelő helyen elhelyezett EVA borítás fokozza a kényelem érzetet és még biztosabb fogást biztosít, ami elsősorban a hosszú fárasztáskor előnyös.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
28.950 Ft

A korábban méltán híressé vált Sygnum botcsalád új generációja a SYGNUM TXL.
Ezen belül a STILLWATER modell 3 tökéletes botból álló családja Cx1 Micro Pitch High Modulus Carbonból készült.
Ennek köszönhetően a bot rendkívül könnyű és tökéletesen kiegyensúlyozott.
A botok két –egyenlő hosszúságú – tagból állnak. Ezen kívül 3, különböző érzékenységű rezgőspicc (72 cm) is alaptartozéka a botnak.
A két tagos kialakítás előnye, hogy csak egy csatlakozási pontja van a botnak, így az akciós görbéje sokkal egyenletesebb, mint a 3 tagos botok esetén.
Modern bot, progresszív akció. Nagyobb keszegek, kárászok, pontyok horgászatára tökéletes választás legfeljebb 90g dobósúlyig.
A bot nyele természetes parafa borítást kapott. Gyűrűzés  a fonott zsinór barát Sea SiC Guide.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
31.200 Ft