Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Feeder-távdobó

Rendezés:
Nézet:

Gyors és erős bot elsősorban nagyhalas, nagy távolságra történő, pontos dobásokat követelő horgászatra.
A puritán nyél kialakítás következében rendkívül jól érezhetők a bot jelzései a nyélen. Ez persze köszönhető az anyagválasztásnak (CX1 Micro Pitch High Modulus Carbon), és a megfelelő technológiának (ATC-Anti Twist Carbon), mely meggátolja a szénszálak csavarodását. Ezáltal egy erős, - anyagában merev – ugyanakkor rugalmas bottestet kapunk, ami radikálisan csökkenti a bottörés kockázatát.A Heavy akció alkalmassá teszi a botot etetőbombák és nagy feeder kosarak bejuttatására 130 g-ig.
A botot K SiC gyűrűkkel szerelték, amihez kiváló választás fonott zsinór.
A nyél kialakítás különleges, nagy része „natúr”, csak a legvégső része kapott gumi borítást.
Tartozék még 4 darab – carbonból készült – eltérő erősségű spicc, melyek megfelelő választásával könnyen lehet reagálni a változó körülményekre.
Minden spicc végén eltérő színű, éjjel is jól látható részt alakítottak ki. Ez a színezés egyrészt lehetővé teszi a spicc gyors beazonosítását, másrészt kapásjelzőként is kiváló esti, éjszakai horgászat során.
A spiccek tárolása egy védőcsőben történik. A védőcső is tartozék.

Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
46.500 Ft 37.200 Ft
Extrém körülményekre tervezett távdobó feeder bot. Emiatt a csak egy hosszban (3,9m) érhető el, de két dobósúllyal (180g és 230 g). A bot anyaga teljes egészében S.H.M.R. High Resistance Carbon. A csatlakozó részek erősítettek (X Power Joint Construction System). Ez nagyfokú megbízhatóságot ad a terhelésnek legjobban kitett részeknél is. A gyűrűzés S-SiC, rozsdamentes kerettel, ami kiválóan passzol a fonott zsinórokhoz. A nyél natúr parafa, a markolaton EVA borítással. Ez biztos fogást és könnyű tisztítást tesz lehetővé. Tartozék három darab, különböző érzékenységű (Light, Medium, Heavy) carbon spicc, melyek átmérője a csatlakozó idomnál 3mm, hosszuk 59 cm és a gyűrűzésük 4+1-es.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
29.800 Ft 23.840 Ft