Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Feeder-teleszkópos

Rendezés:
Nézet:
A csónakos horgászat egyre jobban terjed és a jellegéből adódóan ehhez a horgászathoz a kissé rövidebb botok passzolnak igazán. Ezekre a botokra jellemző még, hogy könnyűek, ugyanakkor kellően erősek, így akkor sem jönnek zavarba, ha a szokásosnál nagyobb hal akad a horogra. A Trabucco Triton botcsaládja is ebbe a családba tartozik.A bot anyaga Composite Power Fibre és dobósúlya 150 g. A karakterisztikája és ereje lehetővé teszi, hogy még a nagyobb mélységből is ki tudjuk terelni a halat. A Nylon multikolor (korlátozott látási viszonyok között is látható) spicce meglepően érzékeny, ugyanakkor erős.A bot S-SiC gyűrűket és csúszásgátlóval borított nyelet kapott.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 1 db raktáron
8.260 Ft

A feeder horgászok közül nagyon sokan kedvelik a teleszkópos feeder botokat. Elsősorban a kényelem miatt, hiszen a szállítása és tárolása, valamint az előkészítése és elcsomagolása is nagyon egyszerű.
E típusnak egy kiváló tagja a TRABUCCO ERION XS teleszkópos feeder botja, mely kiváló akcióval rendelkezik. Ráadásul a bothoz két fiberglass spiccet is adunk. Az egyik ligth, a másik pedig heavy.
A nyél a könnyű tisztíthatóság érdeképben gumi borítást kapott, míg az orsórögzítő grafitból készült. A botot egylábas SiC gyűrűkkel szerelték. Rendkívül könnyű botról van szó!
Összegezve legyen szó folyóról, csatornáról, tóról, tengerről, mólóról, vagy hajóról, ez a bot mindenhol megállja a helyét.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
13.850 Ft