Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Kiegészítők

Rendezés:
Nézet:

A Rapture apró, de annál kényelmesebb kiegészítője ez a horogbeakasztó.
Felhelyezése nagyon egyszerű. A csomagban található gumigyűrűk közül kiválasztva a megfelelő méretűt, a bottest körül kell átvezetni, majd a bottesten túlnyúló füleket be kell akasztani a horogbeakasztó mindkét oldalán kialakított vájatba.
Három különböző méretű gumigyűrű közül a megfelelőt választva a horogbeakasztó stabil rögzítése a legtöbb botnál tökéletesen megoldható.
Abban az esetben, ha éppen nem használjuk, a beakasztót a bot törzséhez tudjuk fordítani, így nem zavar a horgászat közben.

Gyártó: Rapture
Raktáron
690 Ft

Praktikus kiegészítő olyan botokhoz, amelyeken nincsen horogbeakasztó. De nyugodtan használható olyan botok esetén is, amelyeken van, ugyanis ez az akasztó kis túlzással a bot bármely részére feltehető. Emiatt sok esetben a használata praktikusabb a fixen szerelt társainál.
A botra rögzítést gumigyűrűvel lehet megoldani. Két különböző méretű gumigyűrűt is tartalmaz a csomag. A kisebb gyűrű az 5-9 mm átmérőjű bottesthez, a nagyobb gyűrű a 9-16 mm-es bottesthez használható.
A horogbeakasztó különböző színekben készül. Az eltérő színű bekasztók adott esetben a botjaink könnyebb beazonosítására is használhatók. 

Gyártó: Niedermayer
Utolsó 1 db raktáron
495 Ft