Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Match-teleszkópos

Rendezés:
Nézet:

A T-Match Attractive Allround három különböző, 4.5 m-es modelt takar, hogy széles erő- és dobótarománynak felelhessen meg. Félelem nélkül összehasonlítható szívóssága más botokkal, akár merítőszák nélkül is kiemelhető vele a hal, annak ellenére, hogy a piacon fellelhető egyik legvékonyabb bottesttel épített telematch bot. A bottest CX-1-es karbonból készül, melyet tovább fokoz a bot teljes hosszán végikfutó szénszálas technológia. Magas minnőségű összetevők jellemzik, úgy mint a SiC gyűrűk, lengéscsillapított orsótartó és csúszásmentes, gumírozott nyél.

A match technikával elérhető leghosszabb dobásokra alkalmas botcsalád !

Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
36.710 Ft
S.H.M.R carbonból, keresztszálas megerősítéssel készített teleszkópos match bot, progresszív parabolikus akcióval, mely még a nagyobb préda esetén sem jön zavarba. A csúszásmentes EVA markolat kényelmes és biztonságos fogást és könnyű tisztíthatóságot eredményez. Gyűrűzése S-SiC. A csúszógyűrűk jól illeszkednek a testre és biztosítják, hogy a bot teljes egészében fel tudja venni a terhelést. Igazi mindenes match bot, mely nyugodtan ajánlható akár édesvízi, akár tengeri horgászatra.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
18.990 Ft
Annak ellenére, hogy a horgászat egyre inkább specializálódik és ennek megfelelően az alkalmazott eszközök is egyre speciálisabbak – csak egy horgászmódszerben használhatók – mégis nagy igény mutatkozik az univerzális – allround - eszközök, botok iránt. Általában ezek a „csomagtartós” botok, melyeket bármikor, egy hirtelen ötlettől vezérelve előkaphatunk és már horgászhatunk is. Ezekre a botokra a nem túl hosszú test, a megbízhatóság és a viszonylag nagy dobósúly jellemző. Nos, ennek a feltételnek tökéletesen megfelel a TRABUCCO REVENTON ALLREOUND botcsaládja. A viszonylag karcsú test High Resistance Carbonból készült. A markolata EVA borítást kapott, mely kényelmes fogást és könnyű tisztíthatóságot biztosít. A SiC gyűrűzés tovább fokozza a megbízhatóságot és az univerzalitást, hiszen ragyogóan bevált az úszós és a különböző fenekezős technikák esetén is, legyen szó békés halakról, vagy akár ragadozókról.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
17.700 Ft
Az a progresszív akció, ahogy a bot dolgozik a fárasztáskor, jelzi, hogy egy kiváló match bottal van dolgunk, amely a legkülönfélébb körülmények között is remekül teszi a dolgát. Ezzel a bottal a kis-közepes méretű halak szákba terelése gyerekjáték. Amikor azonban egy méretes zsákmány akad horogra, akkor jelentkezik igazán, hogy a keresztszövésű karbonszállal megerősített bot test ellentmondást nem tűrően jelzi a hal felé, hogy nincs menekvés. A parafa-EVA nyél egyszerre elegáns és kényelmes is. A bot a fonottzsinór barát S-SiC gyűrűket kapta.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
15.300 Ft

A nagy népességű telematch szerelmesei között, sokan vannak, akik inkább a karbon botnyelet szeretik jobban, mint  a hagyományos parafa nyelűt. Ezért  is kínál a Trabucco ilyen botot mint a Vanadia XT, amelynek lenyűgözően vékony un. Super Slim nyele van. Kézbe véve elsőre bolonyai érzése lehet az embernek, de az előrébb helyezett orsótartó és a kecses megmunkálás alatt hatalmas erő lakozik a botban. A CX-1 Micro Pitch karbonnak köszönhetően nagyon magas mínőségű és feszes karbontestet kapunk ami kereszszövésű karbonszálakkal lett megerősítve. A nagyszerű Sensi Touch gondoskodik arról hogy kézben nagyon kellemes érzést adjon vissza a bot. Ezzel a bottal a nagy méretű match úszókat (30-40 gr)  akár 80 méter feletti távolságra dobhatjuk annélkül, hogy a botban kárt tennénk.
A közepes magasságú gyűrűtalpakhoz a damilt védő gyors hő elvezetésű SIC betétes gyűrűk járnak. 
Ezekkel a paraméterekkel piacon található legvékonyabb telematch bot !
Kiválóan alkalmas nagy távolságú pontyozáshoz , főleg a nagy mélységű kavicsbánya tavakban, ahol az óvatos pontyok legtöbbször csak nagy távolságban érhetők el. Akár 0,25-ös monofil használata is megengedett, mert a bot maximálisan terhelhető.

 

Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
36.710 Ft

A VENOM botcsalád progresszív parabolikus akcióval, üreges – cső – spiccel, 50 g – os maximális dobósúllyal rendelkezik és egyaránt alkalmas édesvízi és tengeri horgászatra.
Anyaga S.H.M.R. carbon, mely keresztszövésű megerősítést kapott, így nem deformálódik akkor sem, ha nagyobb terhelést kap.
A nyél parafa borítása kényelmes fogást és könnyű tisztántarthatóságot biztosít.
Az S-SiC gyűrűk osztása egyenletes bot görbületet eredményez a fárasztás során.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
13.650 Ft