Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Pergető-Casting

Rendezés:
Nézet:

A család gyors spiccakcióval rendelkező mindhárom tagjának fontos jellemzője a gondosan tervezett szuper vékony CX1 karbon. Zsinórvezető gyűrűik a Fuji SIC K sorozatból valók, és pontosan olyan távolságra helyezkednek el egymástól, ahogyan azt a Fuji KR Concept protokolja meghatározza, biztosítva ezzel a legjobb minőséget és maximalizálva a bot erejét. Az orsórögzító szintén SKSS típusú műanyag-grafit kombinációjú Fuji, mely biztosítja a legjobb kapcsolatot az orsóval és mindemellet kiválló engonómiai jellemzővel rendelkezik. Az osztott markolat AAA kategóriás parafa és minőségi EVA kombinációja.

Gyártó: Rapture
Utolsó 2 db raktáron
86.110 Ft 73.190 Ft
Igazi „versenyes” casting bot, mely a Rapture csapata és a világbajnok Marco Iseppi közös munkájának az eredménye. A tervezésnél minden apró részletre kimagasló figyelmet fordítottak és felhasználták mindkét fél sok éves tapasztalatát. A bottest nagyon érzékeny és reaktív, ugyanakkor rendkívül megbízható, jól tűri a komolyabb és hirtelen jelentkező erőhatásokat is. Ezt a különleges – japán nano technológiás – anyagának köszönheti, melynek a lelke az úgynevezett SX4 carbon szálas réteg. Ebben a rétegben a szálak 45 és 135 fokos pozícióban helyezkednek el molekuláris hullám formájában. Ennek a rétegnek köszönheti a bot a rendkívüli érzékenységgel párosuló nagy erejét. A bot a fonott zsinór barátságáról híres SiC gyűrűzést kapta. A nyéltag markolat része EVA borítást kapott, ami egyrészt kényelmes és biztonságos fogást tesz lehetővé, másrészt bizonyos fokú védelmet nyújt a nyéltag sérülésivel szemben. Kifejezetten ajánlott ez a casting bot a lágygumis horgászatra, Texas, vagy jiges technikával, amelyek segítségével minden hely aprólékosan feltérképezhető és kicsalogatható a ragadozó a rejtekéből.
Gyártó: Rapture
Utolsó 1 db raktáron
62.000 Ft 49.600 Ft