Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Nézet:

Négyzetrácsos szerkezetű etetőkosár, melynek a tartalma - a rácsméretnek köszönhetően - gyorsan hidratálódik, azaz gyorsan képes bomlani. Különösen gyors a bontás a ragasztott élő etetőanyagok használata esetén. Alapetetőknél, pelletek esetén a bontás valamivel lassabb, de a vízbe érve azonnal megkezdődik és relatíve kevés idő alatt meg is történik.
Mérete és töltési térfogata miatt különösen alkalmas állóvízi és mérsékelt sodrású folyóvízi horgászatra.
A kosár belső vezetésű (in-line). A felső részén lévő kúpos bevezető szakasznak gubancgátló szerepe van. A kosár alsó végén lévő gyorcsatlakozó kialakításának köszönhetően ütéstompító hatással is bír. Emiatt egyrészt nagyon gyorsan szerelhető, másrészt a töltött kosár súlyából eredő hirtelen ütéseket is tomítja, ezzel védve a felszerlés többi részét.
Egy csomagban kettő darab zöld színű kosár található.

 

Utolsó 3 db raktáron
1.580 Ft

Kisméretű, összecsukható horgásszék. 
Mérete:

  • Magasság: 32,5 cm
  • Ülőlap: 34 * 28 cm
  • Háttámla magassága: 30 cm
Raktáron
3.400 Ft

Kötepes méretű, összecsukható, támlás szék.
Méretek:

  • Magasság: 37 cm
  • Ülőlap:39*33 cm
  • Háttámla magasság: 33 cm
Raktáron
3.860 Ft

Karfás, beépített pohártartóval ellátott, összecsukható, zárt állapotában kis helyet elfoglaló szék.
Mérete:

  • Magasság: 45 cm
  • Ülőlap: 51*41 cm
  • Háttámla magassága: 40 cm
Utolsó 3 db raktáron
8.400 Ft

Klasszikus körforgóval szerelt spinnerbait, mely magas frekvenciás rezgéseket és határozott villanásokat eredményez még lassabb visszahúzás esetén is. A körforgó futása nagyon egyenletes, melyet a golyóscsapágyas forgónak köszönhet.
A spinnerbait megjelenése visszafogott, egyáltalán nem harsány, ezért leginkább a tiszta vízekbe javasoljuk, ahol a harsány szín a tapasztalatok alapján inkább riasztja, mint vonzza a halakat.

Raktáron
2.970 Ft


Tesztelésnek alávetett, kb. 10-15 alkalommal használt bot, tökéletes mechanikai állapotban. A külső megjelenésében kisebb sérülések (karc, stb.) előfordulhat, de nincsen vállalhatalan esztétikai sérülése. Mindehhez, egy nagon jó, akciós ár párosul.

A kisebb – kifejezetten horgásztatási céllal telepített – tavakra kifejlesztett horgászbot. Emiatt a bot hossza viszonylag rövid. Ezekben a tavakban általában pontyok és keszegfélék horgászhatók. Ezért fontos a bot progresszív karakterisztikája. Ez jó lekezeli a kisebb halak óvatosabb kapását és a nagyobb példányok nagy kirohanásait is. A bot két egyenlő hosszúságú tagból áll. Emiatt a karakterisztikája a teljes hosszban jobban érvényesül és sok horgász a visszajelzések alapján jobban preferálja ezt, mint a három tagú botok kisebb szállítási helyigényét. A gyűrűzés Sea Guide S-SiC, mely sima futást biztosít, akár mono, akár fonott zsinór esetén is. A nyél parafa, gumi markolattal. Tartozék 3 darab carbon spicc (Light, Medium, Heavy). A spiccek átmérője a csatlakozó résznél 2,7mm, hosszuk 60cm és a gyűrűzésük 5+1-es. Színsáv szolgál a könnyű megkülönböztetésre és jól láthatóságra korlátozott látási viszonyok esetén.
Tartalék spiccek a 153-06-001 (light), 153-06-002 (medium) és 153-06-003 (heavy) rendelhetők a bothoz. 

Utolsó 1 db raktáron
25.950 Ft 18.990 Ft