Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Fogó, kés, olló

Rendezés:
Nézet:

Minőségi csípőfogó gumírozott - biztonságos fogást biztosító - markolattal. 
Horog is átvágható a segítségével, így hasznos lehet bonyolultabb akadás esetén a halat a horogtól megszabadítani, annak átvágásával.

Gyártó: Rapture
Utolsó 2 db raktáron
2.680 Ft 2.140 Ft

A K-Karp Eazy Strip segítségével  könnyen és gyorsan távolíthatjuk el a külső bevonatot a bojlis előkezsinórról azon a részen, ahová a horgot kötni szeretnénk. A tömör, eloxált alumíniumból gyártott eszköz belső élei a belső fonott mag károsítása nélkül képesek lecsupaszítani a bevonatot a fonott előkezsinórról.

Gyártó: K-Karp
Raktáron
1.020 Ft

Tulajdonságai:

  • Vágás hossz: 3,5 cm
  • Teljes hossz: 12,5 cm


Gyártó: Niedermayer
Raktáron
420 Ft 230 Ft

STIL ólom fogó.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
1.610 Ft 1.130 Ft

A gilisztás edények méretéhez igazodó, hat élű gilisztavágó olló.A földtől megtisztitott gilisztát könnyedén tudjuk az etetéshez szánt méretűre vágni.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
2.020 Ft 1.620 Ft

Két funkciós sörétfogó.A fogó csipesz kiképzésű végével a sörét vágatát alulról-felülről megnyomjuk.Ezt követően a sörétnyitó szemet ráillesztjük a vágat felső végéhez és összenyomjuk a fogót ami kinyitja aÜgyelni kell azonban arra, hogy a zsinór ne kerüljön a nyitószem közelébe mert megsértheti.Kis gyakorlással gyorsan és biztonságosan tudjuk eltávolítani a legkeményebb sörétet is.

Gyártó: Trabucco
Utolsó 1 db raktáron
645 Ft 520 Ft