Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Kellék - Horiker

Rendezés:
Nézet:

Lágy, de szívós műanyagból készül négy színben. Egy kis egységcsomagban 4x 5 különböző színű stopper van. Ollóval vagy éles késsel vágjunk le egy stoppert és a felfűzött csalit rögzítsük az ábrán látható módon. Stabilan és szinte láthatatlanul rögzíti a bojlit vagy más csalit.

színek: sötétzöld, citromsárga, narancssárga, téglavörös

Egy tasak 2 levél (96) db bojli stoppert tartalmaz.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
280 Ft 220 Ft

Békés és rablóhalas horgászathoz egyaránt használható eszköz. Ötvözi a fenekező és az úszós horgászat előnyeit. Kiemeli a csalit az iszapból vagy az aljnövényzet fölé emeli. Fűzzük át a főzsinórt a csövön, csatlakoztassuk a horogelőkét a főzsinór végére. A főzsinór és a horogelőke csatlakozásához helyezzünk egy ütközőt, így a zsinór megfeszítésekor nem csúszik be a csőbe az előke a horogig. Szabad mozgást biztosít a főzsinórnak, finom szerelékek készítéséhez is kiváló. A kapocsra tetszőleges méretű súlyt vagy etető kosarat csatlakoztathatunk. A kapocs és a súly közé szerelékemelő csövet (0042.) iktathatunk, így még magasabbra emelhetjük a csalit.

A búvárúszó működését a 3. kép szemlélteti.

Gyártó: Hori-Ker
Utolsó 3 db raktáron
445 Ft 360 Ft
Egy tasak 3 db szerelékemelőt tartalmaz. Többféle módszerhez használható eszköz. Akár a Búvárúszók megemelésére, illetve a Forgó”T” távtartó kiegészítőjeként, de egyéb szerelékek tartozékaként is használható. A szerelék emelő a főzsinór végére kerül. A cső végén levő kapocsra tetszőleges méretű végólmot csatlakoztathatunk. Megemeli a szereléket az iszapos fenékről, vagy az aljnövényzet fölé emeli. Megakadályozza a horogelőke összecsavarodását a főzsinórral. A cső hossza: 35 cm.
Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
575 Ft 460 Ft

Az egyik legkedveltebb csíptetős kapásjelző. Középen széthúzható, belül üreges, így tetszés szerint súlyozható.

Egy tasak 2 db kapásjelzőt tartalmaz.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
350 Ft 280 Ft

Számtalan felhasználási lehetőséget kínáló, praktikus eszköz. A gyöngyöt a közép pontjában  lévő furaton keresztül  felhúzzuk a főzsinórra, a kiálló fülön lévő furatba csatlakoztathatunk úszót, ólmot, horogelőkét stb. a szereléktől függően.

Egy  tasak 10 db gyöngyöt tartalmaz.

A termék felhasználási területei és alkalmazhatósága a 3. képen látható.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
195 Ft 160 Ft

Speciális kialakításának köszönhetően a  két kúp záródásakor stabil, csomómentes kapcsolatot létesít a főzsinor és az előke között. Nagy szakítószilárdságú agyagból készül.  Egy tasakban 10 db előkerögzítő van, melyeket ollóval vagy éles késsel vághatunk le. Színe: világoskék.


A termék használatának lépései a 4. képen láthatók.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
260 Ft 210 Ft

Rablóhalas horgászathoz kifejlesztett eszköz. Eltartja a horogelőkét, a forgó szár minden irányban elfordul, így megakadályozza a gubancolódást. A levegővel telt pvc cső megemeli a szereléket. Plusz szerelék emelő csövet csatlakoztatva (0042.) magasabbra emelhetjük a csalit.

Két szárhosszúsággal készül: rövid = 75 mm; hosszú = 105 mm

Egy  tasakban 2 db forgó távtartó található szerelék emelő csővel.

A működését a 3. kép szemlélteti.

Gyártó: Hori-Ker
Utolsó 3 db raktáron
680 Ft 540 Ft

Két méretben készül. A kisebb ütköző vékonyabb zsinórokhoz a nagyobb vastagabb zsinórokhoz használható. A zsinórt végigvezetjük az ütközőn kialakított réseken, majd a pvc csővel biztosítjuk.

Egy  tasak 5 db kicsi (hossz: 15 mm; átmérő 3,5 mm) és 5 db nagy (hossz: 18 mm; átmérő: 5 mm) ütközőt tartalmaz.

A Full stop használatáról a 4. képen kaphat bővebb információt.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
245 Ft 200 Ft

Középen szétszedhető,  csíptetős kapásjelző. Tetszés szerint súlyozható vagy a test belsejébe világító patron helyezhető. A termék világító patront nem tartalmaz!

Egy  tasak 2 db kapásjelzőt tartalmaz.

Gyártó: Hori-Ker
Utolsó 3 db raktáron
370 Ft 300 Ft

Bedobásnál megakadályozza a horogelőke rácsavarodását a főzsinórra. A töréspontban lévő gyöngy a piacon lévő gubancgátlókkal ellentétben ragasztva van (nem fordul, nem csúszik el bedobáskor).

Színe: zöld.

Két kiszerelésben kapható: A kisebbik tasak 3 db, a nagyobb kiszerelés 10 db gubancgátló csövet tartalmaz, karabinerrel és ragasztott gyönggyel.

A 4. képen tekintheti meg a gubancgátló cső használatát.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
350 Ft 280 Ft

Számtalan felhasználási lehetőséget kínáló, praktikus eszköz. A gyöngyöt a középpontjában  lévő furaton keresztül  felhúzzuk a főzsinórra, a kapocsba csatlakoztathatunk úszót, ólmot, horogelőkét stb. a szereléktől függően.

Fekete színben készül.

Egy  tasakban 5 db gyöngy+kapocs található.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
290 Ft 230 Ft

A harcsázó távtartó egy robosztus kivitelű, nagy szakítószilárdságú, minden irányban forgó eszköz, kimondottan harcsázáshoz ajánlott. Eltartja a csalit a főzsinórtól, megakadályozza a gubancolódást. Fűzzük át a csövön a főzsinórt és ütköztessük meg a távtartót a Full stop ütközővel (0013.), a megfelelő magasságban. Csatlakoztassuk a távtartó szár végén lévő fejre a horogelőkét.

Távtartó szár hossza: 22 cm

színe: sötétzöld

Szakítószilárdsága: 70 kg

Egy tasak 2 db Harcsázó távtartót  tartalmaz.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
740 Ft 590 Ft

Békés halak horgászatához használható, jól bevált eszköz. Ötvözi a fenekező és az úszós horgászat előnyeit. Kiemeli a csalit az iszapból vagy az aljnövényzet fölé emeli. Fűzzük át a főzsinórt a csövön, csatlakoztassuk a horogelőkét a főzsinór végére. A főzsinór és a horogelőke csatlakozásához rakjunk egy ütközőt, így a zsinór megfeszítésekor nem csúszik be a csőbe az előke a horogig. Szabad mozgást biztosít a főzsinórnak, finom szerelékek készítéséhez is kiváló.

A cső teljes hossza 25 cm.

Három különböző tömegű etető kosárral készül: 25g, 30g, 35g.

A kosaras búvárúszó működési elvét a 3. kép áblárzolja.


Gyártó: Hori-Ker
Utolsó 2 db raktáron
685 Ft 550 Ft

A lifter egy kiváló rablóhalas horgász eszköz. Az úszó testnek köszönhetően megemeli a csalit a fenékről. A  szár  eltartja a horogelőkét, minden irányban elfordul, így megakadályozza az előke rácsavarodását a főzsinórra. A liftert húzzuk fel a főzsinórra, alul -felül ütköztessük meg. A szár végén lévő kapocsba akasszuk a horogelőkét. A főzsinór végére kössünk egy tetszőleges méretű ólmot.

Távtartó szár hossza: 105 mm.

A működést a 2. és 3 kép szemlélteti.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
775 Ft 620 Ft

Finom szerelékes, hagyományos fenekező horgászathoz használható csíptetős kapásjelző. Belül üreges, szétszedhető, tetszés szerint súlyozható.

Egy  tasak 4 db kapásjelzőt tartalmaz, melyből 2 db sárga és 2 db piros.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
310 Ft 250 Ft

A Roto T távtartó a  rablóhalas horgászathoz kifejlesztett minden irányban forgó eszköz. Eltartja a csalit a főzsinórtól, megakadályozza a gubancolódást. Fűzzük át a csövön a főzsinórt és ütköztessük meg a távtartót a Full stop ütközővel (0013.), a megfelelő magasságban. A kapocsra csatlakoztassuk a horogelőkét. Két szárhosszúsággal készül: Rövid = 75 mm; hosszú = 105 mm.

Egy tasak 2 db Roto T távtartót tartalmaz.

A távtartó működési elve és szerelése a 3.oldalin található.

A működését a 2. kép szemlélteti.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
455 Ft 360 Ft

Eltartja a horogelőkét a főzsinórtól, megakadályozva az összecsavarodást. Békés- és rablóhalas horgászathoz egyaránt használható. A főzsinórt átvezetjük a kialakított réseken, majd a két pvc csővel biztosítjuk. A horogelőkére fület kötünk, beakasztjuk a szár végén levő résbe és a pvc csővel biztosítjuk. Nagy szakítószilárdságú műanyagból készül sötét zöld színben.

Hosszúság: 65 mm

Egy  tasak 4 db távtartót tartalmaz.

A távtartó működési elve és szerelése a 3.képen látható.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
260 Ft 210 Ft

Középen szétszedhető, hosszú élettartamú, csíptetős kapásjelző, melynek középső - patrontároló - része víztiszta, átlátszó műanyag. Ennek köszőnhetően a világítópatron fénye tökéletesen érvényesül.
A kapásjelző tetszőlegesen súlyozható.
Nappali és éjszakai horgászatra is kiválóan alkalmazható. 

A csomag 2 db kapásjelzőt és 2db világítópatront tartalmaz.

Gyártó: Hori-Ker
Raktáron
600 Ft 480 Ft