Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Spinnerbait

Rendezés:
Nézet:

Annak ellenére, hogy a legtöbb horgász ismer és használ hagyományos kis súlyú spinnerbaiteket, mondjuk félunciás és nehezebbeket. Biztos vagyok abban, hogy sokuk soha sem látott ennyire alul súlyozott, lekicsinyített csalit ami kimondottan ultra light. A Chibi Spinnerbait az egy kicsi csali, ami csupán 3/16 OZ, szóval csak éppen több, mint 5g. A tömege, de kimondottan a ragadozói ösztönt hozza ki a nagy halakból. A titka a különös és a természetes mozgásában van, köszönhetően kis súlyának, tetszetős színkombinációjának, és a kis kanalába rejtett mozgásnak, ami megcsillan, ha egy pici mozgást keltünk a botspiccel. A nagy sügerek nem maradnak passzívak ennyire összetett ingerek hatására, egyből megtámadják csalinkat. Vontatási mélység: Változó Hossz: 2 cm Tömeg: 5,4 g Úszóképesség: süllyedő Horog: #12 Black Nickel

Gyártó: Rapture
Utolsó 1 db raktáron
2.080 Ft 1.460 Ft

Klasszikus körforgóval szerelt spinnerbait, mely magas frekvenciás rezgéseket és határozott villanásokat eredményez még lassabb visszahúzás esetén is. A körforgó futása nagyon egyenletes, melyet a golyóscsapágyas forgónak köszönhet.
A spinnerbait megjelenése visszafogott, egyáltalán nem harsány, ezért leginkább a tiszta vízekbe javasoljuk, ahol a harsány szín a tapasztalatok alapján inkább riasztja, mint vonzza a halakat.

Gyártó: Rapture
Raktáron
2.970 Ft

A profik által már régóta ismert, hogy támadás kiváltása szempontjából a megjelenés minden pillanata olyan fontos, mint maga a vibrálás. Nem sok olyan spinnerbait ismert a piacon, ami ebből a szempontból jobb lenne, mint a Rapture Sniper Blade. Kapható egy és kettő kanalas változatban, fűzfalevél formájú kanalakkal szerelve. Előbbi 14, míg utóbbi 14 és 21 g-os kivitelben érhető el. Nagyon jó minőségű szlikon szoknya, kémiai eljárással élezett japán horog és csapágyazott forgó felhasználásával készül. Elsősorban csuka és feketesügér horgászatára javasoljuk.

Gyártó: Rapture
Raktáron
2.230 Ft 1.450 Ft
Ennek az ügyes kis eszköznek köszönhetően bármilyen jig fejből egy pillanat alatt spinnerbait készíthető. A műcsali felett elhelyezett körforgó a turbulencia keltéssel és éles felvillanásokkal ingerli a ragadozókat. Rozsdamentes acél huzal és golyóscsapágyas forgó biztosítja a minőséget, a kapocs pedig a gyors cserét. A csomag tartalmazza a három eltérő színű (ezüst, fluo narancs, gyöngy fehér) körforgót. Nagyon jól használható együtt a Rapture jigfejekkel és plasztik csalikkal.
Gyártó: Rapture
Raktáron
2.400 Ft 1.800 Ft

A RAPTURE SNIPER BUZZER legjellemzőbb sajátossága az egymással szemben forgó két lapát. Az ellentétes irányú forgás örvényt kelt, ami azonnal felkelti a halak kíváncsiságát.
További jótékony hatása, hogy sokkal lassabban lehet vontatni a műcsalit úgy, hogy tartjuk a kiválasztott mélységet.
A csali további részei a szilikon szoknya, mely színével és mozgásával is felhívja magára a figyelmet. De ugyanez a szoknya rejti a kémiailag tűhegyesre élezett egyágú horgot is.
A szoknya előtt találjuk a nagy szemekkel ellátott fej imitációt. A szemek kialakítása 3D-s azaz térbeli.
Ez a csali kiváló választás feketesügérhez de akár még a legnagyobb csukák horgászatához is ajánlott. Használatával jóval nagyobb lehet a fogási arány.

Gyártó: Rapture
Raktáron
2.210 Ft 1.660 Ft