Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Szoknyás jig

Rendezés:
Nézet:

Ezt a speciális műcsalit elsősorban dús növényzettel és/vagy sok akadóval tarkított vizekre terveztük. A különlegesen kialakított akadásgátló szálak jellegzetessége, hogy azok részben, vagy teljesen eltávolíthatók, így jól használhatók kevésbe "fedett", vagy akadásmentes terepen is.
A szoknya vékony, közepes és vastag szálakból áll és két - egymástól jól elütő - színezést kapott. Ez a speciális műcsali kiváló választás akár versenyre is.

 

Gyártó: Rapture
Raktáron
1.660 Ft 1.160 Ft

A RAPTURE FIZ JIG egy kicsi, de annál attraktívabb speciális műcsali, a sügérek,süllők nagy kedvence. Finom gumiszoknyájával a Fiz Jig pulzál, lélegzik. Ezt látva a horgász döbbeneténél csak a halak döbbenete a nagyobb. És a szoknyában elrejtve ott lapul a tűéles Powerpoint horog....


Gyártó: Rapture
Raktáron
1.530 Ft 1.070 Ft

Mozgás, színek, vibráció, hangok. Ezek mind üzenetek, melyekkel az a célunk, hogy felkeltsük ragadozó barátaink figyelmét. Ebben nagyon jó segítséget nyújthat nekünk a RAPTURE saját fejlesztésű Quick Jig csalija, ami 10 grammos fejet és rugalmas monofilből készült szoknyát kapott. De a legnagyobb újdonsága mégis a cserélhető horog, mely egy karika (Power Split Ring) segítségvel illeszthető a jighez. Ez nagy előny lehet, hiszen, gyorsan cserélhető egy életlen horog, vagy - ha a körülmények azt diktálják - akár egy más típusú horog is szerelhető a jigre.


Gyártó: Rapture
Raktáron
1.280 Ft 830 Ft

A SPEEDY JIG egy "Fliping" típusu jig, mely realisztikus 3d-s üvegszemet kapott. A vékony szálakból álló szoknya megfelelő pulzálást biztosít a vízben, mely azonnal felkelti a közelben lévő ragadozó halak érdeklődését. A jig kémiailag élezett Powerpoint carbon horgot kapott.

Gyártó: Rapture
Raktáron
1.660 Ft 1.080 Ft

Amikor egy kis "ravaszságot" kell becsempésznünk a műcsali felkínálásában, nagyon jól jöhet ez a speciális eszköz, ami egy wolfram jig fejet,  egy kemény szálból kialakított bokorugró alkalmatosságot és egy speciális szoknyát tartalmaz. A szoknya szálai szilikonból készültek, emiatt rendkívül lágyak.
A felső szálak rövidebbek, az alsó szálak viszont hosszabbak. E szálaknak köszönhetően a műcsali mozgása a vízben sokkal jobban magára vonzza a ragadozók figyelmét.
A speciális színű szoknya a műcsali visszaejtésekor rendkívül puhán, csillapítva érkezik a mederre, ami különleges rezgéseket keltve fokozza a támadási ingert.Öt színben, három méretben és prémium horoggal került forgalomba.

Gyártó: Rapture
Raktáron
1.600 Ft 1.120 Ft

Speciális műcsali, ahol a szoknyával ellátott jigfej előtt egy hatszögletű penge helyezkedik el. Egy sima jig és egy spinnerbait keresztezésének is tekinthető ez a fajta kialakítás.
A behúzáskor a víznyomás folyamatosan változik és emiatt a penge egy speciális hangot bocsájt ki. Egy kicsit emlékeztet arra, amikor a fogak összekoccannak.
Ez a hang felkelti a fekete sügér, a csuka és a süllő figyelmét, még éjszaka és rossz látási viszonyok között is, még nagyobb távolságból is.
A spinnerbaithez hasonlóan ez a csali is un. kereső csali, amelyet elsősorban ismeretlen vizeken használnak, hogy folyamatos dobásokkal felmérjék a vizet különböző vízoszlop magasságokon.
A szilikon szoknya növeli a csali tömegét, a térfogatát és élénké teszi a színét. Ezen kívül a nem várt növényzet akadásokat is hatékonyan csökkenti.
Tovább növeli a hatékonyságot a realisztikus 3D szem kialakítás, a robosztus egyes horog és a biztonsági kapocs, mely meggyorsítja a csali cserét.
A csali egyedi csomagolást kapott.

Gyártó: Rapture
Raktáron
2.150 Ft 1.610 Ft