Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Hagyományos teleszkópos

Rendezés:
Nézet:
A csónakos horgászat egyre jobban terjed és a jellegéből adódóan ehhez a horgászathoz a kissé rövidebb botok passzolnak igazán. Ezekre a botokra jellemző még, hogy könnyűek, ugyanakkor kellően erősek, így akkor sem jönnek zavarba, ha a szokásosnál nagyobb hal akad a horogra. A Trabucco Triton botcsaládja is ebbe a családba tartozik.A bot anyaga Composite Power Fibre és dobósúlya 150 g. A karakterisztikája és ereje lehetővé teszi, hogy még a nagyobb mélységből is ki tudjuk terelni a halat. A Nylon multikolor (korlátozott látási viszonyok között is látható) spicce meglepően érzékeny, ugyanakkor erős.A bot S-SiC gyűrűket és csúszásgátlóval borított nyelet kapott.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 1 db raktáron
8.260 Ft
Teleszkópos bot elsősorban olyan horgászok számára, akik még csak most ismerkednek a nagyobb távolságú horgászattal. A 4 m-es hossza és a 150 g-os dobósúlya erre a fajta horgászatra a legtöbb szituációban tökéletesen megfelelő. A bot keresztszövéssel megerősített H.R.C. karbonból készült, melynek megbízhatóságához alacsony ár párosul. A bot spicce is megerősített, ugyanakkor érzékeny. A balatoni nádi pontyozók ódákat zengenek a botról. Rugalmasságánál fogva a tíz kilón felüli pontyok megfogása sem állítja lehetetlen feladat elé ezt a botot. A teleszkópos kivitelének köszönhetően a szállítása és tárolása egyszerű.
Gyártó: Trabucco
Raktáron
12.990 Ft

Az új teleszkópos sorozat a megbízthatóság, jó teljesítmény és a megfizethetőség jegyében született. A bottest magas ellenállású High Resistance karbonból készül ami a High Modulus karbontól eltérően extrém terheléseknek is ellenáll akár parti pontyozáshoz , fenekezéshez vagy akár csónakból is. Az orsótartó pozíciója és a bot akciója révén versenybe száll a távdobó botokkal is. A hat részes, teleszkópos, mindössze 78 cm-es szállítási hosszal bíró bot SIC gyűrűzést kapott amit szuper erős gyűrű talpakkal oldottak meg. Grafit orsó rögzítő Trabucco logó és aluminium botvég dugó teszi teljessé ezt a botot. 

Gyártó: Trabucco
Utolsó 3 db raktáron
19.240 Ft

Ez a sorozat nagyon merev és erős teleszkópos botokból áll, melyek nagyon gyorsak, amikor megütjük velük a halakat .A  másik óriási előnye, hogy az igazán nehéz etetőkosarak, ill.ólmok is nagy biztonsággal dobhatók. A teleszkópos spicc többszínű üvegszálból készült, nagyon érzékeny, de ugyanakkor megakadályozza a halak letörését mély vízekbe. Ezekkel a botokkal vastag zsinórok alkalmazása is biztonságosan használható. A karbon bottesten dupla lábas SIC gyűrűk kaptak helyet. Biztosak lehetünk benne, hogy ezzel a bottal megnyerhető a csata kapitális halakkal szemben is kockázatok nélkül.

Gyártó: Trabucco
Utolsó 1 db raktáron
13.220 Ft 10.575 Ft
Ez a teleszkópos bot tökéletes választás a csónakos horgászattal ismerkedő, vagy az alacsonyabb árfekvésü botot kereső horgászok számára. Ez a nyomott ára azonban nem a silány minőséget jelenti. A Trabucco mindig is kényes volt az igényes, minőségi botjaira és ebből ennél a botnál sem engedett. A bottest anyaga Powerfibre, mely a horgászatban régóta használt anyag. Azon kívül, hogy könnyű, ugyanakkor ehhez képest igen erős, van még egy jó tulajdonsága is. A kezdő horgászok által elkövetett használati hibáknak is igen jól ellenáll, ezekre nem kényes.A bot spicce kellően érzékeny, ugyanakkor a fárasztáshoz megfelelően erős, így nagy halakkal is szemben is hatékonyan fel lehet venni a harcot. A gyűrűzés fonottzsinór barát S-SiC.
Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
7.980 Ft