Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Pontymatrac, pontyzsák, mérlegelő zsák

Rendezés:
Nézet:

Az új Cayenne matrac 130*80 cm-es méretével  elegendő a nagy és még nagyobb pontyok biztonságos elhelyezésére. A magasított keret lehetővé teszi, hogy a ponty ne tudja "kiharcolni" magát a matracból. A fenék része vastagon párnázott, tovább csökkentve a sérülés lehetőségét.

Kialakításánál ügyeltek a könnyű szállíthatóságra és tisztántartásra is.

Gyártó: K-Karp
Raktáron
32.240 Ft 24.180 Ft
Teljes egészében PVC-ből készült és a halak védelmét fokozandó párnázást kapott. A matrac anyagának felülete teljesen sima. Annyira, hogy a halak felületét finoman bevonó anyagot sem súrolja le. A matrac kialakítása speciális, mivel keresztben lévő párnázott „hurkákból” áll. Emiatt az összecsomagolása nagyon egyszerű és kis helyen is elfér. Ami azonban ennél még fontosabb, hogy a ráhelyezett hal biztonságosan még kisebb felületen érintkezik a matraccal. Ez azt jelenti, hogy a sérülés veszélye is sokkal kisebb. A matrac mérete 112 cm hosszú és 60 cm széles ,tehát a legnagyobb halak alá is tökéletes választás.
Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
14.980 Ft 9.740 Ft

Egészen kis helyen tárolható horogálló pontymatrac. A kisebb halak is megérdemlik a törődést. Ezekre az alkalmakra lett tervezve mind méretében mind anyagában.

Optimális  megoldás a horgászversenyekre, vagy akár a csónakban való használatra is.

Kiváló ár-érték arány !

Gyártó: K-Karp
Raktáron
4.160 Ft 3.120 Ft
Trabucco GNT Match Team felirattal ellátott négy szekciós halmatrac. Anyagválasztásának és kellő vastagságának köszönhetően a ráhelyezett halak teljes biztonságban vannak. Könnyen tisztítható. Tároláshoz feltekerhető és tépőzárral rögzíthető, kis helyen tárolható. Mérete: 150*150 cm
Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
8.380 Ft 6.290 Ft
Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
22.460 Ft 16.850 Ft
Gyártó: Niedermayer
Raktáron
3.240 Ft 1.780 Ft

A K-Karp csapata mindig is fokozott figyelemmel kezeli a halak védelmét. Ennek egyik eredménye a NURSY pontybölcső megalkotása.
Ez az eszköz tökéletes biztonságot ad még azon halaknak is, amelyek még a szárazföldön is tovább harcolnak.
Az alumínium keret erős, ugyanakkor nagyon könnyű. A horgász komfortérzetét az állítható magasságú és sártappanccsal ellátott lábak fokozzák. Az állítható láb olyan helyzetben is stabil felállítást tesz lehetővé, ahol a talaj nem egyenletes.
A bölcső felső takarója vízlepergető anyagból készült és a fő szerepe az, hogy megóvja a bölcsőben lévő halat a közvetlen napfénytől. Az erős fény ugyanis nyugtalanná teszi a halat, nekünk pedig nem lehet más a célunk, hogy a lehető legnagyobb nyugalmat adjuk a vízbe történő visszaengedésig.
A bölcső mérete 145X80X40cm. Ebbe a legnagyobb pontyok és amurok is kényelmesen elhelyezhetők.

Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
36.370 Ft 27.280 Ft
Gyártó: K-Karp
Raktáron
2.790 Ft 2.090 Ft

Táskaként kialakított a halak védelmében gumírozott hálóval ellátott mérlegelő.

Hossza 52 cm, magassága 41 cm, a szélessége kinyitott állapotban 25 cm.

Gyártó: Trabucco
Raktáron
3.800 Ft

Ennek  a vízálló, nagyméretű pontyzsáknak a megalkotásakor a legjobb minőségű anyagok kerültek felhasználásra. Rendkívül puha PVC anyagának köszönhetően igen ellenálló a sérülésekkel és az iszappal szemben is. Túlméretezett, klipsszel kombinált cipzár és a sarkain található szellőző nyílások teszik még tökéletesebbé. A K-Karp  csapat  nagy figyelmet fordít a részletekre a halak egészségének megóvására szánt termékek  fejlesztésekor, ezért kérjük, egyszerre legfeljebb egy halat tartson  benne, hogy megőrizze annak épségét. Ez a pontyzsák rendelkezik egy biztonsági kötéllel is, melynek végén élénkpiros jelzőbója található, hogy esetleges elszabadulása esetén megmutassa annak pontos helyét.

Gyártó: K-Karp
Raktáron
6.490 Ft 4.870 Ft

Akár 15-20 kg hal mérését is elvégezhetjük ezzel a masszív mérlegelő hálóval.

A fém keretes, halbarát anyagból gyártott hálójába nem akad bele a bognártüske, így  mérlegelés után a halat könnyen vissza lehet önteni.

Méretei: Hossza:           60 cm 

              Mélysége:       40 cm  

             Max.szélesége:50 cm                    


Gyártó: Trabucco
Raktáron
4.530 Ft