Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Rod pod kiegészítő

Rendezés:
Nézet:
Menetes acél leszúró keményebb talajokhoz. Tartozéka egy acél tüske, aminek a segítségével könnyebb a behajtás a kemény talajba.
Gyártó: K-Karp
Raktáron
3.700 Ft 2.780 Ft
Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
5.520 Ft 4.140 Ft
Gyártó: K-Karp
Utolsó 2 db raktáron
9.620 Ft 6.730 Ft
Gyártó: K-Karp
Utolsó 3 db raktáron
11.140 Ft 8.355 Ft
Gyártó: K-Karp
Raktáron
7.750 Ft 5.810 Ft

Tudjuk, hogy milyen fontos a buz bar-ra szerelt kapásjelzők biztonságos tárolása. Ezért terveztük meg a K-KARP PIONNER PRO-BUZZ BAG táskát, melyben a buzz bar első és hátsó tagja is egymástól szeparáltan tárolható, ezzel megakadályozva az esetleges sérülést.
A belső zsebek további kisebb eszközök számára jelentenek kitűnő tároló helyet.
Mérete: 72*20*10 cm

Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
11.790 Ft 8.840 Ft

A K-KARP PRO SNAG EARS botrögzítő fül igényes kivitelezésben alumíniumból készült A botok nagyobb védelmét szolgáló eszköz, mely a funkcióját tekintve olyan, mint egy botvilla. A kapásjelző jeladója alatt kell rögzíteni.

Használatával a botot meg tudjuk védeni az oldalirányú mozgás ellen nagy szélben, vagy egy nagyobb ponty kirohanásakor.
A villa szárai közötti távolság az igényeknek megfelelően állítható.

Gyártó: K-Karp
Utolsó 3 db raktáron
5.170 Ft 3.880 Ft

A K-KARP SS SPACER kiváló minőségű rozsdamentes távtartóval bármilyen K-Karp kapásjelző csatlakoztatható bármilyen K-Karp buzz barhoz.
A buzz bar és a kapásjelző közé beiktatott adapter megnöveli a távolságot a buzz bar és a kapásjelző között, így  sokkal könnyebb a swinger csatlakoztatása.


Gyártó: K-Karp
Raktáron
1.450 Ft 1.090 Ft
Gyártó: Trabucco
Raktáron
2.770 Ft 2.080 Ft

Buzz bar és leszúró keveréke, mely kiváló alternatívája lehet a rod pod-nak, ha a talajviszonyok a használatát lehetővé teszik.
A súly sokkal kisebb, mint egy rod pod súlya és a felállítása is sokkal gyorsabb és könnyebb.
Minimalista, ugyanakkor massziv kialakítás jellemzi, így még a kemény, tömör, vagy kavicsos talaj sem akadolyozza meg az eszköz eredményes használatát.

Gyártó: K-Karp
Raktáron
5.270 Ft 3.950 Ft

A K-KARP XTR SNAG EARS rozsdamentes acélból botrögzítő fül a botok nagyobb védelmét szolgáló eszköz, melyet a kapásjelző jeladója alatt lehet rögzíteni és a funkcióját tekintve olyan, mint egy botvilla.

Használatával a botot meg tudjuk védeni az oldalirányú mozgás ellen nagy szélben, vagy egy nagyobb ponty kirohanásakor. A hossza a mindenkori igényekhez alkalmazkodva, állítható.

Gyártó: K-Karp
Raktáron
4.290 Ft 3.220 Ft