Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Szúnyog és kullancs riasztók

Rendezés:
Nézet:

Exner katalógus:

Nagy terhelősúllyal rendelkező modell. A jobb láthatóság érdekében multicolor antennával gyártjuk. Az antenna helyére 3 mm -es világítópatron helyezhető.Gyártó: Exner
Raktáron
720 Ft 580 Ft

A Thermacell szunyogriasztó egy kb. 20 négyzetméteres szúnyogmentes területet biztosit barmilyen szabadidős tevékenység (vadászat, horgászat, kempingezés, stb.) esetén.
A berendezés könnyű, nem igényel áramforrást és hordozható. Egy palack kb. 12 óran keresztül riasztja el a szúnyogokat és más vérszívó ízeltlábúakat.
A készülék tartozéka 1 db palack és 3 db párna.

További fontos jellemzői:

  • 98%-os hatékonyság
  • szagtalan
  • a különböző spray-kel es krémekkel ellentétben nem érintkezik a bőrfelülettel közvetlenül, így kizárt a bőrallergiás reakció.
  • az USA hadserege számára tesztelt es az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyag.

Az ThermaCell No Mosquitos szúnyogriasztó termékcsalád minden tagjához ugyanolyan utántöltő csomag használható.
A palackos folyékony gáz 12 órára elegendő, a riasztólap 4 óran keresztül hatásos. Az utántöltő csomag hosszú ideig megőrzi szavatosságát. További előnye, hogy a megkezdett gázpalackot, riasztólapot nyugodtan a keszülékben lehet hagyni (hűvös, száraz helyen tárolandó).
Szakaszosan üzemeltethető, így nem kell egy lapot azonnal elhasználni. Ha esténként csak egy órán keresztül tart a szúnyoginvázió, a készülék  kikapcsolható. Ilyen körülmények között egy lap négy estére elegendő.
A lapocska hatóanyaga D-Allethrin, mely egy természetes inzekticidnek, a Pyrethrin-nek felel meg (melyet egyébként a krizanténbol vonnak ki.)

Az utántöltő szett tartalma: 4 db palack és 12 db párna.

 

Gyártó: Thermacell
Raktáron
10.800 Ft 9.180 Ft