Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Talicska

Rendezés:
Nézet:

Ez a kicsi és süllyedő crankbait egyedülálló akciót kínál és tökéletes választás, ha a ragadozók nem túl aktívak. A formája és a választható sokféle szín segítségével tökéletesen utánozza a természetes zsákmányt és nagyon jó hatásfokú csalogatást ér el az év minden szakában. Meglepően hosszú dobásokat biztosít, a távoli halak sem érezhetik magukat biztonságban. Alakjánál fogva közvetlenül a fenék felett halad, viszont mégsem akad le könnyen az optimális horog pozíciónak hála.

Gyártó: Rapture
Raktáron
1.880 Ft 1.320 Ft

Nyolc miliméter vastag, erős de mégis könnyen kezelhető rögzítő gumi szett. A gumik hossza 1,2 mt ami a nagy csomagok rögzítését is probléma mentesen megoldja.

Gyártó: K-Karp
Utolsó 3 db raktáron
2.140 Ft 1.610 Ft

Innovatív talicska, mely minden helyzetben - akár görönngyös úton, vagy lejtőn is - megállja a helyét. Robosztus felépítés, gyors összeszerelhetőség jellemzi.

Mind hossz, mind szélesség irányában állítható, így nagyon jól lehet igazítani a szálíltandó csomagok méretéhez.

Tömör kerekekkel szerelt és a rögzítő pontokkal ellátott.

Az alacsony alváz a csomagok fel és levételénél hasznos igazán. Az oldalfalak a csomagok még biztonságosabb szállítását teszi lehetővé.

Dióhéjban: jó vétel!

Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
67.330 Ft 50.500 Ft

Nyolc miliméter vastag, erős de mégis könnyen kezelhető gumipók szett. A gumipókok hossza 1,2 mt ami a nagy csomagok rögzítését is probléma mentesen megoldja.

Gyártó: K-Karp
Utolsó 1 db raktáron
6.050 Ft 4.540 Ft