Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Slider

Rendezés:
Nézet:
Exner katalógus:
Egy újabb világújdonság az Exnertől! Legfőbb célom a típus elkészítésénél a piacon lévő slider úszók hibáinak és gyengéinek kiküszöbölése volt. Legnagyobb probléma az úszótest sérülése, mivel a pontos dobások érdekében rácsúsztatjuk az úszót a gömbólmokból készült fő súlyozásra. A dobás közben úszótesthez csapódó ólmok végzetes sérüléseket okozhatnak. Egyik elterjedt megoldás a flexibilis szivacs úszótest, de sajnos ennek az anyagnak közel sincsenek olyan jó tulajdonságai, mint a balsafának, így én azt a megoldást választottam, hogy egy vastag műanyag bevonattal megvédem a fizikai behatásoktól az úszótestet. A kicsavarható réz tüske lehetővé teszi az úszó finomsúlyozását. A másik nagy kérdés az úszószár anyaga és formája. Kimagaslóan jó tulajdonságai miatt (könnyű, egyenes, erős) egy csúcsterméknél szóba sem jöhetett más, mint a carbon az anyagválasztásnál. Sokat gondolkodtam, hogy milyen az ideális szárvastagság, mert a túl vastag szár érzéketlenné, a túl vékony szár pedig repülés közben instabillá teszi az úszót. A tökéletes megoldást a kúpos szárkiképzés jelenti, mivel az alsó vastagabb rész kiválóan vezeti dobásnál az úszót, a felső vékony rész pedig a legfinomabb kapásokat is kiválóan jelzi. Bátran próbálják ki ezt az egyedülálló horgászúszót!
Gyártó: Exner
Raktáron
2.070 Ft 1.660 Ft
Exner katalógus:
Match úszó
Önsúly nélküli típus, ideális állóvízi feltolós horgászathoz.
Gyártó: Exner
Utolsó 3 db raktáron
605 Ft 480 Ft

Exner katalógus:

Egypontos rögzítésű úszó

Egyszerű kivitelű, kedvező árfekvésű úszó. Az átlátszó, rövid test nagyon alkalmas a kora tavaszi sekélyvízi horgászatra. A vastagabb antenna miatt nagyobb csalik használata  lehetséges.

Gyártó: Exner
Raktáron
200 Ft 160 Ft
Gyártó: Exner
Raktáron
7.000 Ft 5.600 Ft

Cralusso katalógus:

0 gramm beépített súly a legnagyobb teherbírás  és kisebb úszó használatát teszi lehetővé

Kiváló repülési tulajdonságokkal rendelkezik a levehető Z formájú zsinórrögzítő rendszernek köszönhetően.

A hagyományos waggler úszókhoz hasonlóan akár az erősebb dobás sem okoz problémát, 10-20%-kal messzebb dobhatunk!

Ötvözi a Cralusso wagglerúszóinak legmodernebb fejlesztési előnyeit.

Dobás előtt az úszó szabadon lecsúszik a főólomhoz, (a 3001-es kódú központos gömbólom használata javasolt), mely eltartja az úszót a zsinórtól.

Repüléskor a súly előre repül, és megváltozik a zsinórvezetés vonala. A speciális “Z” rögzítő fej a súly nélküli úszót közvetlenül az ólom mögött tartja, nem engedi lemaradni, és ez biztosítja a kíváló repülést.

Vízbe éréskor megváltozik a zsinór szöge. Az úszót húzzuk magunk felé egy métert és a zsinór fokozatos visszaengedésével segítsük, hogy a súly szabadon a mélybe csússzon!


Gyártó: Cralusso
Utolsó 3 db raktáron
1.380 Ft 1.100 Ft