Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Pergető

Rendezés:
Nézet:

Speciális fejlesztésű - 100%-ban fluorocarbonból készült - pergetőzsinór, melyet a legfélénkebb halak horgászatánál is sikeresen alkalmazhatunk. A zsinór fénytörési mutatója közel azonos a vízével, ennek köszönhetően még a legtisztább, átlátszó vízben is gyakorlatilag láthatatlan. A halak gyakorlatilag nem érzékelik, emiatt nem kelt bennük riadalmat, nem fognak gyanút. A kopással, különféle csomókkal szembeni ellenállása is nagyon jó, sokáig használhatjuk nagy biztonsággal. Tökéletes választás a nagyon óvatos ragadozók - például a süllők, feketesügerek ill. pisztrángok - horgászatához. 

 

Gyártó: Rapture
Raktáron
3.660 Ft

2009 újdonsága a pergetőknek.A  magas szakítószilárdsággal, gyorsan süllyedő tulajdonsággal lágyság párosul, amely a nagy, pontos dobások elengedhetetlen feltétele. Kiemelendő tulajdonsága még extra kopásállósága és 100% Fluoracarbon alapanyag, amellyel a legtisztább vizekben is becsaphatjuk a megbúvó domolykókat, pisztrángféléket. A monofilok között a legkisebb nyúlással rendelkező termék.Mivel fénytörése megegyezik a vízével, a fény akadálytalanul halad át rajta, aminek eredményeként nincs árnyéka.Ha nincs árnyéka,akkor láthatatlan a vízben.Próbálja ki, nem fog csalódni.

Gyártó: Trabucco
Utolsó 2 db raktáron
3.520 Ft 2.815 Ft